miercuri, 28 august 2013
Pulpe de pui la capac
Pentru ca am pregatit prea multe pulpe pentru afumatoarea artizanala, 4 copanele, fara piele si condimentate dupa gust, le-am facut la capac. Metoda este veche de cand lumea si sunt sigura ca ati auzit de ea.
Pulpele de pui le-am amestecat cu boia de ardei dulce, sare, piper macinat si usturoi.
Am aprins focul la cuptor si l-am lasat sa se incalzeasca bine.
Am umplut pe jumatate o cratita cu apa si am acoperit-o cu un capac pus invers. Pe capac am asezat pulpele de pui condimentate.
Cratita am bagat-o in cuptor, la foc mediu spre mic.
Dupa aproximativ 45-50 minute, pulpele aratau asa:
Miroseau si aratau foarte apetisant ♥
Nici nu au mai ajuns pe farfurie! Fiecare a insfacat un copan imediat dupa ce am oprit aparatul de fotografiat. Carnea este frageda si buna, iar aceste pulpe ne-au placut mai mult decat Pulpele afumate.
Sa ne fie de bine!
PS Reteta este conforma cu dieta Dukan - zile PP ( inca din faza de atac!) si cu dieta Montignac - faza I.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Ideea am pescuit-o de la Dana si prima data ( pentru ca am refacut-o de foarte multe ori de atunci) am facut-o de curiozitate. Nu reusea...
-
Tocana de genul acesta am mancat prima data acum 20 de ani la bunica, mama mamei mele. Imi aduc aminte acest lucru, deoarece in vara acee...
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Aceasta reteta am gasit-o pe pinterest : Low-Carb Japanese Green Tea Gelato (Dukan Diet PP Cruise Recipe) . Mi s-a parut foarte usor de...
-
Asta nu este reteta de suberek, ci este o alta utilizare a cunoscutului aluat de gogosi de post . Am facut din aluatul ala gogosi ...