miercuri, 28 august 2013
Pulpe de pui la capac
Pentru ca am pregatit prea multe pulpe pentru afumatoarea artizanala, 4 copanele, fara piele si condimentate dupa gust, le-am facut la capac. Metoda este veche de cand lumea si sunt sigura ca ati auzit de ea.
Pulpele de pui le-am amestecat cu boia de ardei dulce, sare, piper macinat si usturoi.
Am aprins focul la cuptor si l-am lasat sa se incalzeasca bine.
Am umplut pe jumatate o cratita cu apa si am acoperit-o cu un capac pus invers. Pe capac am asezat pulpele de pui condimentate.
Cratita am bagat-o in cuptor, la foc mediu spre mic.
Dupa aproximativ 45-50 minute, pulpele aratau asa:
Miroseau si aratau foarte apetisant ♥
Nici nu au mai ajuns pe farfurie! Fiecare a insfacat un copan imediat dupa ce am oprit aparatul de fotografiat. Carnea este frageda si buna, iar aceste pulpe ne-au placut mai mult decat Pulpele afumate.
Sa ne fie de bine!
PS Reteta este conforma cu dieta Dukan - zile PP ( inca din faza de atac!) si cu dieta Montignac - faza I.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Datorita soacrei mele am invatat sa fac gogosi simple, delicioase, pufoase si geniale :) Am povestit despre ele mai pe larg si cu poze mult...