miercuri, 14 august 2013
Macrou la tava
Am tot scris pe blog de peste la tava si am tot mentionat ca am pregatit in acest fel multe soiuri de peste. Ei bine, uite ca am facut si macrou la tava. Foarte bun!!!
Reteta asta simpla de tot este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PP - chiar din faza de atac.
Ingrediente:
- 2 kg de macrou
- 100 ml otet alb
- 200 ml apa
- sare si piper macinat
- marar uscat
Macroul curatat si spalat bine l-am taiat in bucati groase de doua degete si l-am asezat in tava. Am turnat peste el apa si otetul, apoi l-am presarat cu sare, piper macinat si muuuuult marar.
Tava astfel pregatita am bagat-o la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu, pentru o ora.
Am servit pestele imediat dupa ce a fost gata si tare ne-a placut
Este foarte bun si rece, iar la pachetel a mers de minune!
Daca nu ati incercat inca acest mod de preparare al pestelui, va sfatuiesc sa o faceti. Va asigur ca o sa va placa foarte mult!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Ati auzit de slaninuta murata? Nu? Ei bine, la noi acasa se facea in fiecare an, cand aveam porc. De cativa ani insa nu am mai facut...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...