miercuri, 14 august 2013
Macrou la tava
Am tot scris pe blog de peste la tava si am tot mentionat ca am pregatit in acest fel multe soiuri de peste. Ei bine, uite ca am facut si macrou la tava. Foarte bun!!!
Reteta asta simpla de tot este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PP - chiar din faza de atac.
Ingrediente:
- 2 kg de macrou
- 100 ml otet alb
- 200 ml apa
- sare si piper macinat
- marar uscat
Macroul curatat si spalat bine l-am taiat in bucati groase de doua degete si l-am asezat in tava. Am turnat peste el apa si otetul, apoi l-am presarat cu sare, piper macinat si muuuuult marar.
Tava astfel pregatita am bagat-o la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu, pentru o ora.
Am servit pestele imediat dupa ce a fost gata si tare ne-a placut
Este foarte bun si rece, iar la pachetel a mers de minune!
Daca nu ati incercat inca acest mod de preparare al pestelui, va sfatuiesc sa o faceti. Va asigur ca o sa va placa foarte mult!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
De foarte multa vreme imi bantuia gandurile prajitura asta! O facea mamaita mea cand eram eu copila, pentru ca era spornica si buna ♥♥♥ ...
-
Am onoarea de a fi gazda celei de-a treia editii aniversare "Dulce Românie" si sunt foarte mandra de asta. De-a lungul anilor...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Tocana de genul acesta am mancat prima data acum 20 de ani la bunica, mama mamei mele. Imi aduc aminte acest lucru, deoarece in vara acee...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...