luni, 1 iulie 2013
Briose aperitiv cu ciuperci si ceapa verde
Pentru micul dejun am pregatit intr-o dimineata aceste briose aperitiv. Este o reteta versatila si puteti folosi orice alte legume sau carne. Eu am folosit de data asta ciuperci brune si ceapa verde.
Mi-au iesit 12 briose si au disparut imediat de pe tava, deci au fost foarte bune.
Ingrediente:
- 5 oua
- 300g ciuperci brune
- o legatura ceapa verde
- sare si piper macinat
Am aprins focul la cuptor si l-am lasat sa se incalzeasca.
Am taiat marunt ceapa verde si ciupercile brune.
Ouale le-am batut usor cu o furculita. In ele am adaugat bucatile de legume, sare si piper macinat. Am amestecat bine.
Compozitia rezultata am impartit-o in formele de briose.
Am bagat tava la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu spre mic, pentru aproximativ o jumatate de ora.
Cand am observat ca briosele au prins culoare aurie, am scos tava din cuptor.
Le-am servit imediat, cu rosii mititele si dulci.
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
In momentul in care am vazut la Lidl perlele-crutoane, m-am gandit ca tare fain le-ar sta intr-o supa de chimen. Reteta este din cartea c...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...