luni, 1 iulie 2013
Briose aperitiv cu ciuperci si ceapa verde
Pentru micul dejun am pregatit intr-o dimineata aceste briose aperitiv. Este o reteta versatila si puteti folosi orice alte legume sau carne. Eu am folosit de data asta ciuperci brune si ceapa verde.
Mi-au iesit 12 briose si au disparut imediat de pe tava, deci au fost foarte bune.
Ingrediente:
- 5 oua
- 300g ciuperci brune
- o legatura ceapa verde
- sare si piper macinat
Am aprins focul la cuptor si l-am lasat sa se incalzeasca.
Am taiat marunt ceapa verde si ciupercile brune.
Ouale le-am batut usor cu o furculita. In ele am adaugat bucatile de legume, sare si piper macinat. Am amestecat bine.
Compozitia rezultata am impartit-o in formele de briose.
Am bagat tava la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu spre mic, pentru aproximativ o jumatate de ora.
Cand am observat ca briosele au prins culoare aurie, am scos tava din cuptor.
Le-am servit imediat, cu rosii mititele si dulci.
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Aceasta reteta este una rezultata din dorinta de a scapa rapid de niste smantana luata la oferta (in traducere - aproape de expirare) o p...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Bunica mea, Dumnezeu s-o ierte, facea cea mai buna placinta cu mere din lume. Placinta mai buna ca cea facuta de ea nu am mancat nicaieri i...