luni, 1 iulie 2013

Briose aperitiv cu ciuperci si ceapa verde


Pentru micul dejun am pregatit intr-o dimineata aceste briose aperitiv. Este o reteta versatila si puteti folosi orice alte legume sau carne. Eu am folosit de data asta ciuperci brune si ceapa verde.
Mi-au iesit 12 briose si au disparut imediat de pe tava, deci au fost foarte bune.

Ingrediente:
- 5 oua
- 300g ciuperci brune
- o legatura ceapa verde
- sare si piper macinat


Am aprins focul la cuptor si l-am lasat sa se incalzeasca.
Am taiat marunt ceapa verde si ciupercile brune.
Ouale le-am batut usor cu o furculita. In ele am adaugat bucatile de legume, sare si piper macinat. Am amestecat bine.


Compozitia rezultata am impartit-o in formele de briose.


Am bagat tava la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu spre mic, pentru aproximativ o jumatate de ora.
Cand am observat ca briosele au prins culoare aurie, am scos tava din cuptor.




Le-am servit imediat, cu rosii mititele si dulci.
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Sa ne fie de bine!

10 comentarii:

  1. sa va fie ! tare bune trebuie sa fi fost :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata si sunt tare sanatoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fain arată! :)

    PS: Nu mi-ai răspuns la ultimul mail.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Servus Cristi! Dupa cum te-am anuntat din vreme, am fost plecata in concediu si nu am avut acces la mail. Promit ca maine raspund la toate mailurile restante :)

      Ștergere
  4. Ce bune trebuie sa fie ..ador ciupercile!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sint sigura ca au iesit delicioase.
    Cu dieta sau nu, combinatia e apetisanta.

    RăspundețiȘtergere

Avertizare

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape