vineri, 5 iulie 2013
Inimi de curcan cu dovlecei, la punga
In urma unei vizite la carmangerie m-am ales cu un kilogram de inimi de curcan. Cumparatura asta a fost din impuls si nu aveam nici un plan pregatit pentru ele. Inspiratia a venit pe moment, cand am insirat ingredientele pe masa. Mancarea a iesit foarte buna si astfel mai adaug inca o reteta la lungul sir prezentat pe blog.
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Ingrediente:
- 1kg inimi de curcan (curatate de grasime)
- 3 dovlecei tineri
- 2 legaturi ceapa verde
- 1/2 capatana usturoi
- 3 linguri sos de soia
- 2 linguri pasta de tomate
- sare si piper macinat
Am taiat marunt ceapa verde, iar dovlecelul l-am taiat cubulete marisoare.
Toate ingredientele le-am amestecat bine intr-un castron, apoi le-am bagat in punga speciala pentru friptura la cuptor. Nu este necesar sa adaugati apa pentru ca dovleceii lasa multa zeama.
Tava a stat la cuptor la foc mediu spre mic, pe raftul din mijloc, o ora.
Dupa aceasta perioada am scos tava din cuptor si am golit continutul pungii intr-o cratita.
Am servit imediat, alaturi de salata de varza noua.
A fost foarte bun! Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...