vineri, 5 iulie 2013

Inimi de curcan cu dovlecei, la punga


In urma unei vizite la carmangerie m-am ales cu un kilogram de inimi de curcan. Cumparatura asta a fost din impuls si nu aveam nici un plan pregatit pentru ele. Inspiratia a venit pe moment, cand am insirat ingredientele pe masa. Mancarea a iesit foarte buna si astfel mai adaug inca o reteta la lungul sir prezentat pe blog.
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.

Ingrediente:
- 1kg inimi de curcan (curatate de grasime)
- 3 dovlecei tineri
- 2 legaturi ceapa verde
- 1/2 capatana usturoi
- 3 linguri sos de soia
- 2 linguri pasta de tomate
- sare si piper macinat


Am taiat marunt ceapa verde, iar dovlecelul l-am taiat cubulete marisoare.
Toate ingredientele le-am amestecat bine intr-un castron, apoi le-am bagat in punga speciala pentru friptura la cuptor. Nu este necesar sa adaugati apa pentru ca dovleceii lasa multa zeama.


Tava a stat la cuptor la foc mediu spre mic, pe raftul din mijloc, o ora.
Dupa aceasta perioada am scos tava din cuptor si am golit continutul pungii intr-o cratita.



Am servit imediat, alaturi de salata de varza noua.


A fost foarte bun! Sa ne fie de bine!

2 comentarii:

  1. O mincare ce imi aminteste de vremea studentiei.
    Mai era si cea de pipote.
    Incercam sa economisim bani pentru un fard renuntind la cartela de masa si gateam in camera. :D
    Inca se mai gasea cite ceva.
    Pe urma ... nu a mai fost nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kyra, eu sunt fan pipote si inimioare, prin urmare le prepar ori de cate ori am ocazia :)

      Ștergere

Avertizare

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape