vineri, 5 iulie 2013
Inimi de curcan cu dovlecei, la punga
In urma unei vizite la carmangerie m-am ales cu un kilogram de inimi de curcan. Cumparatura asta a fost din impuls si nu aveam nici un plan pregatit pentru ele. Inspiratia a venit pe moment, cand am insirat ingredientele pe masa. Mancarea a iesit foarte buna si astfel mai adaug inca o reteta la lungul sir prezentat pe blog.
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Ingrediente:
- 1kg inimi de curcan (curatate de grasime)
- 3 dovlecei tineri
- 2 legaturi ceapa verde
- 1/2 capatana usturoi
- 3 linguri sos de soia
- 2 linguri pasta de tomate
- sare si piper macinat
Am taiat marunt ceapa verde, iar dovlecelul l-am taiat cubulete marisoare.
Toate ingredientele le-am amestecat bine intr-un castron, apoi le-am bagat in punga speciala pentru friptura la cuptor. Nu este necesar sa adaugati apa pentru ca dovleceii lasa multa zeama.
Tava a stat la cuptor la foc mediu spre mic, pe raftul din mijloc, o ora.
Dupa aceasta perioada am scos tava din cuptor si am golit continutul pungii intr-o cratita.
Am servit imediat, alaturi de salata de varza noua.
A fost foarte bun! Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
In momentul in care am vazut la Lidl perlele-crutoane, m-am gandit ca tare fain le-ar sta intr-o supa de chimen. Reteta este din cartea c...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...