Treceți la conținutul principal

Ficatei cu ceapa, la punga


Ca pungile pentru friptura la cuptor sunt foarte bune si ca in ele se pot face o gama variata de retete, am mai spus. De operatia ficat de pui + ceapa = LOVE cred ca stie toata lumea. Atunci nu va prezint nici o noutate. smiley1653.gif Doar atat mai zic: mancarea este conforma cu dieta Montignac - faza I si cu dieta Dukan - zile PL.

Ingrediente:
- 1kg ficat de pui
- 3 cepe galbene
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 tije de telina Apio
- 1/2 capatana usturoi
- 2 linguri pasta de tomate
- 2 linguri sos de soia
- sare si piper macinat


Ceapa uscata am curatat-o si am taiat-o solzisori, iar tijele de telina, usturoiul si ceapa verde le-am taiat marunt.
Intr-un castron am amestecat bine toate ingredientele, iar amestecul obtinut l-am bagat in punga speciala pentru friptura. Cu ajutorul unei scobitori am facut 3-4 gauri in punga.



Am bagat tava la cuptor, la foc mediu, pentru o ora. Dupa ce a fost gata am rasturnat continutul pungii intr-o cratita.
Am servit mancarea fierbinte, alaturi de salata de varza noua.


Ce-a ramas din mancarica asta am tocat in mixer si am obtinut un delicios pateu.
Sa ne fie de bine!

Comentarii

  1. sunt ideali cu reteta de aici http://youtu.be/BYj_nsJN3OQ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Eu nu i-as asocia cu cartofi, dar asta este numai parerea mea :)

      Ștergere
  2. Ce idee minunata, Crisa! La mama in tigaie sar pe toti peretii:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, neaparat sa-ti iei pungi deastea :D Sunt minunate si poti face orice in ele :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Prajitura cu rabarbar

Prajitura turceasca cu gris si iaurt

Pizza cu blat din paine

Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Friptura frageda de cocos

Frunze de vita de vie conservate in saramura, la borcan

Prajitura Krem a la krem - dukan style

Macrou marinat in sos de tomate

Sunca fiarta in zeama de varza murata

Scrumbie cu lamaie, la cuptor