Treceți la conținutul principal

Carnati fierti in zeama de varza


Bun venit 2015!!! Sa fii un an bun si sa ne bucuram de tine!!!
La multi ani celor care poarta numele Sfantului Vasile!!! Va doresc petrecere frumoasa!!!
Incep anul in forta, cu o idee pentru servirea carnatilor proaspeti, alta decat prajirea lor sau coacerea la cuptor. Ideea, ca sa nu-i zic reteta, este conforma cu dieta Montignac - faza I si cu dieta Dukan - zile PP, incepand din faza de atac, daca folositi carnati facuti de voi, din carne de pui/curcan/capra/iepure/vanat. Carnati de pui facuti in casa.
Intr-o cratita inalta am pus carnatii prospeti si am turnat peste ei zeama de varza cat sa-i acopere.


Am pus cratita pe foc mic si am lasat carnatii sa fiarba 15 minute din momentul in care zeama de varza a inceput sa clocoteasca.


I-am scurs bine de zeama si i-am servit imediat la masa, asa fierbinti.
Sunt foarte buni! ♥♥♥



Sa ne fie de bine!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Prajitura cu rabarbar

Prajitura turceasca cu gris si iaurt

Pizza cu blat din paine

Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Frunze de vita de vie conservate in saramura, la borcan

Friptura frageda de cocos

Socata acidulata

Macrou marinat in sos de tomate

Prajitura Krem a la krem - dukan style

Sunca fiarta in zeama de varza murata