joi, 1 ianuarie 2015
Carnati fierti in zeama de varza
Bun venit 2015!!! Sa fii un an bun si sa ne bucuram de tine!!!
La multi ani celor care poarta numele Sfantului Vasile!!! Va doresc petrecere frumoasa!!!
Incep anul in forta, cu o idee pentru servirea carnatilor proaspeti, alta decat prajirea lor sau coacerea la cuptor.
Ideea, ca sa nu-i zic reteta, este conforma cu dieta Montignac - faza I si cu dieta Dukan - zile PP, incepand din faza de atac, daca folositi carnati facuti de voi, din carne de pui/curcan/capra/iepure/vanat. Carnati de pui facuti in casa.
Intr-o cratita inalta am pus carnatii prospeti si am turnat peste ei zeama de varza cat sa-i acopere.
Am pus cratita pe foc mic si am lasat carnatii sa fiarba 15 minute din momentul in care zeama de varza a inceput sa clocoteasca.
I-am scurs bine de zeama si i-am servit imediat la masa, asa fierbinti.
Sunt foarte buni! ♥♥♥
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Ideea am pescuit-o de la Dana si prima data ( pentru ca am refacut-o de foarte multe ori de atunci) am facut-o de curiozitate. Nu reusea...
-
N-am mai zis de-o ciorba/supa din noiembrie 2015, cand am postat delicioasa Zama proteica . Deci era cazul sa vina la rand o ciorba. Dac...
-
Azi vreau sa va zic despre o friptura de pui, frageda si delicioasa ♥♥♥ Vroiam friptura, dar friptura frageda si cu sos, prin urmare m-a...