sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Garnitura de gulie coapta


Anul trecut am scris despre Gulie prajita - cartofi prajiti falsi. Anul acesta vin cu o variatiune pe aceeasi tema. De data asta in loc sa prajesc gulia in tigaie, am copt-o in cuptor.
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PL, incepand cu faza de croaziera.

Ingrediente:
- gulie
- mix condimente


Gulia am curatat-o de coaja si am feliat-o bastonase lungi, ca pe cartofii pentru prajit.


Am presarat deasupra condimentele si am amestecat bine.


Intr-o tava captusita cu hartie de copt am imprastiat in strat uniform bastonasele de gulie si am bagat tava la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu spre mare, pentru 30 minute.




Am servit alaturi de oua ochi si castravete proaspat. Daca serviti alaturi de tofu sau ciupercute, atunci aveti o masa de post satioasa.


Mie mi-a placut mai mult varianta lor prajita, dar si aceasta a fost buna.
Sa ne fie de bine!

4 comentarii:

  1. Eu cand le fac la cuptor, desigur far de constrangerile vrunei diete, le "mozolesc" bine cu mainile unse in ulei. Cred ca o s-o ispitesc pe mama cu asta sambata:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar le lipsea un pic de ulei, deci tu sa pui!
      Spor la treaba si pofta mare sa aveti! :*

      Ștergere
  2. Tot nu se compara cu aia prajita in baie de ulei:)))) Io care n-am restrictii, nici nu ma gandesc s-o mai "stric" coapta:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soro, fara bai de ulei! :D
      Iti mai zic un pont: incearca cu pastarnac :D A fost o revelatie! ♥♥♥

      Ștergere

Avertizare

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape