luni, 31 martie 2014
Biscuiti Dukan cu Goji si caramel
Aseară m-am apucat sa-mi fac biscuiti, cu sos caramel 0% zahar si iată ce a ieșit!
Jumatate din compozitie am facut cu Goji in forma din silicon pentru briose si jumătatea cealaltă simpli in tava pe hartie de copt. Biscuiti Dukan cu Goji si caramel
Ingrediente:
- 4 linguri tarate ovaz
- 2 linguri tarate grau
- 2 linguri gluten
- 2 linguri amidon
- 200 gr. branza cremoasa 0.2% grasime
- indulcitor lichid ( dupa gust)
- 4 linguri sos caramel 0% zahar
- 2 oua
- esenta vanilie
- 2 linguri Goji
Se amesteca toate ingredientele si se pune cate 1 lingura pe foaia de copt sau in forme de silicon pentru briose, in strat subțire. Se lasa la cuptor 35-40 min la 180 gr. Daca vreți mai crocanti, stingeti focul si lăsați tava in cuptor la cald, pana se raceste cuptorul. Cantitatea este pentru 2 zile! Foarte buni de rontait a doua zi :) Pofta buna tuturor! - Carmen Nitu
Mentionez ca doamna Carmen nu are blog personal, dar are pagina de facebook (Retete Dukanizate) si daca va plac retetele ei si doriti sa vedeti ce altceva a mai facut bun, va invit sa-i dati un like.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Aceasta reteta este una rezultata din dorinta de a scapa rapid de niste smantana luata la oferta (in traducere - aproape de expirare) o p...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...