luni, 10 februarie 2014
Snitel de pui - Dukan
Uite ca se poate sa faci snitele gustoase si fara sa le prajesti in ulei!
Pana sa incerc metoda asta, am tot incercat sa fac snitele la cuptor. Tare ma mai chinuiam cu ele pentru ca nu statea coca pe carne nici s-o bati! Prajite insa in tigaia antiaderenta, sunt gata foarte repede si coca ramane la locul ei ♥
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP si este perfecta pentru micul-dejun, cina, pachetel.
Ingrediente:
- 1 piept de pui fara piele si os
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura mix condimente (fara zahar!) pentru pui (recomand Mammita sau Galeo)
- 2 oua
- 1 lingura branza de vaci sau tofu (eu am avut o branza de vaci mai ferma)
- 2 linguri tarate fine de ovaz (recomand Pirifan)
Cu o seara inainte de a prepara snitelele, am taiat pieptul de pui feliute subtiri si l-am amestecat cu condimentele si sosul de soia intr-o caserola cu capac. Am bagat caserola la frigider peste noapte.
A doua zi am amestecat bine intr-un castronel ouale cu branza de vaci si cu taratele de ovaz.
In compozitia obtinuta am turnat continutul caserolei, cu tot cu zeama si am amestecat bine.
Cu ajutorul unei linguri am luat bucatile de carne acoperite cu coca si le-am pus la prajit intr-o tigaie antiaderenta.
Focul trebuie pastrat mic.
Le-am intors usor si pe partea cealalta cu ajutorul unei palete de silicon.
Se prajesc foarte repede, deci nu plecati de langa tigaie!
Cand sunt aurii pe ambele parti, sunt gata.
Carnea ramane moale si suculenta si snitelele sunt delicioase!
Iata cum arata in sectiune:
Delicioase! ♥
In loc de branza de vaci am folosit tofu in alte dati si snitelele au iesit la fel de gustoase.
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...