joi, 20 februarie 2014
Friptura de pui cu ceapa rosie
Stiu, nu arata prea bine friptura asta, ba chiar arata ciudat din cauza culorii ce a capatat-o de la ceapa rosie, dar asta n-o sa ma impiedice sa postez reteta pe blog. A fost prea gustoasa ca sa o ignor! Deci treceti peste aparente si dati o sansa acestei retete. N-o sa va para rau!
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PL si dieta Montignac - faza I.
Ingrediente:
- 8 pulpe superioare de pui, fara piele
- 3 cepe rosii mari
- 2 linguri mix de condimente pentru pui (recomand Mammita sau Galeo pentru ca nu au zahar adaugat)
- 2 linguri ulei de masline
- o cana cu apa
Ceapa rosie am taiat-o marunt si am acoperit cu ea fundul unei tavi de friptura. Peste ceapa am asezat pulpele de pui si am presarat condimentele. Am adaugat uleiul si apa si am bagat tava la cuptor, la foc mediu, pe raftul de sus.
Dupa o jumatate de ora am intors pulpele si pe partea cealalta, apoi le-am bagat iar la cuptor pentru inca 20 - 25 minute.
Le-am servit fierbinti, alaturi de sosul dulceag de ceapa rosie ce s-a format in tava.
A fost delicioasa fripturica asta! ♥♥♥
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...