miercuri, 12 februarie 2014
Dovlecel pane dukanizat
Pe Carmen (Retete dukanizate) cred ca o cunosc toti cei care tin dieta Dukan si au cont de facebook. Este o doamna foarte draguta, cu o imaginatie de zile mari, care mi-a demostrat nu de putine ori ca dieta nu inseamna monotonie si nici infometare. Nu ma credeti? Vizitati pagina ei de facebook si o sa-mi dati dreptate.
Pentru ca-mi este draga si pentru ca mi-a fost de mare ajutor de cand sunt la dieta, ii dedic ei imbratisarea mea virtuala de luna aceasta, impreuna cu o reteta siplisima de dovlecei pane conformi cu dieta Dukan.
Multumesc Carmen pentru tot!
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PL.
Ingrediente:
- 2 dovlecei mici
- 2 oua
- 1 lingura cu varf branza de vaci cu pana la 2% grasime sau tofu
- 2 linguri tarate de ovaz fine (recomand Pirifan)
Dovlecelul l-am taiat feliute.
Intr-un castronel am amestecat bine ouale cu branza de vaci si taratele de ovaz.
In acest amestec am introdus feliute de dovlecel.
Cu ajutorul unei linguri am pus la prajit intr-o tigaie antiaderenta feliile de dovlecel acoperite cu coca.
Le-am lasat aproximativ un minut si apoi le-am intors si pe partea cealalta si le-am mai lasat un minut.
Focul se patreaza mic.
Sunt gata foarte repede, deci nu plecati de langa tigaie!
Sunt extraordinar de buni dovleceii pregatiti in acest fel! ♥
Iata si o sectiune:
Perfecti pentru mic dejun sau cina, ba chiar si pentru pachetel.
Sa ne fie de bine!
P.S. Parada provocarii "Virtual hug" va fi gazduita luna aceasta de Elena - Bucataria Elenei si va fi publicata pe blogul ei in jurul datei de 16 februarie 2014. Daca doriti sa participati, va rog sa lasati link catre postarea voastra pentru provocare aici, pe blogul meu, sau pe pagina de facebook special creeata pentru provocarea "Virtual hug".
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Ati auzit de slaninuta murata? Nu? Ei bine, la noi acasa se facea in fiecare an, cand aveam porc. De cativa ani insa nu am mai facut...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Anul acesta, in luna august, sora mea cea mai mica, Nicoleta, a avut nunta. Printre altele, am fost delegata sa ma ocup de prajiturile pe...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...