vineri, 14 februarie 2014
Saratele Dukan cu chimen
Cu ceva vreme in urma m-a intrebat cineva pe blog cand o sa public o reteta de saratele dietetice. Promiteam atunci ca voi face tot posibilul sa public o astfel de reteta in viitorul apropiat. Iata ca a venit acel moment!
Saratelele de fata au fost foarte apreciate si de cei care nu tin dieta, deci inutil sa mai spun cat de bune au fost. Sunt extraordinar de usor de facut si rezultatul este sigur, deci nu exista nici un motiv pentru care sa nu incercati si voi.
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand din faza de croaziera.
Ingrediente:
- 4 linguri tarate fine de ovaz (recomand Pirifan)
- 1 lingura tarate Psyllium
- 3 linguri lapte praf 1% grasime
- 6 linguri lapte 1.5% grasime
- 2 oua
- 1 lingura seminte chimen
- 150g branza de vaci sau tofu
- 1 lingurita sare
Am amestecat intr-un castron toate ingredientele.
Compozitia obtinuta am turnat-o intr-o tava captusita cu hartie de copt. (20 X30 cm).
Am bagat tava la cuptor la foc mediu, pe raftul de sus, pentru 1 ora.
Dupa ce s-a racit bine, am taiat blatul in fasii groase de un deget.
Minunate! Ne-au placut foarte mult, prin urmare le vom face foarte des!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Desi m-am inscris de luna trecuta la provocarea Weekend cu spor, abia de luna aceasta particip activ. In luna august blogul propus pent...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...