Treceți la conținutul principal

Chec cu branza de vaci - dukan style


Pentru ca era musai sa fac ceva cu branza de vaci ce ma astepta cuminte in frigider, am optat pentru un chec umed si bun. S-a dovedit a fi o alegere buna, iar checul a fost perfect la cafeaua de dimineata si la pachetel.
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand chiar din faza de atac pentru ca nu contine tolerate. Ingredientele sunt pentru doua checuri!

Ingrediente:
- 500g branza de vaci degresata
- 4 oua marisoare
- 4 linguri tarate ovaz
- 3 linguri eritritol cu stevia
- 1 pliculet praf de copt
- 1 lingura esenta de piersica


Branzica trebuie sa fie din cea granulata, nu din cea cremoasa.
Toate ingredientele le-am mixat usor. Compozitia rezultata am impartit-o in doua forme dreptunghiulare din silicon.
Culoarea verzuie este data de esenta de piersica.


Am pus tavile de silicon intr-o tava metalica, pentru a putea fi manevrate mai usor.
Am bagat tava la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu, pentru aproximativ 45 minute. Cand checurile prind deasupra pojghita aurie, sunt gata.


Le-am lasat 10 minute in tavi, apoi le-am scos pe un gratar si le-am lasat sa se raceasca bine.
Se feliaza foarte frumos si este foarte bun ♥♥♥



Are consistenta densa si este umed in interior. Mie mi-a placut foarte mult ♥♥♥



Sa imi fie de bine!

Comentarii

  1. Îmi plac dulciurile de genul acesta, ușoare și răcoritoare. Sigur voi face acest chec.

    Săptămână bună, Cristina !

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Reteta de pasca am de mult pe blog :D Si este dukan :D
      http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2013/05/pasca-fara-aluat.html

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Prajitura cu rabarbar

Prajitura turceasca cu gris si iaurt

Pizza cu blat din paine

Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Friptura frageda de cocos

Frunze de vita de vie conservate in saramura, la borcan

Prajitura Krem a la krem - dukan style

Macrou marinat in sos de tomate

Sunca fiarta in zeama de varza murata

Scrumbie cu lamaie, la cuptor