miercuri, 25 martie 2015
Prajitura "desteapta" cu cacao - dukan style
Aceasta este o alta varianta a prajiturii destepte - Prajitura magica dukanita.
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand cu faza de croaziera.
Ingrediente:
- 6 oua
- 4 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri tarate de grau
- 2 linguri faina arorut
- 4 linguri eritritol cu stevia ♥♥♥
- 250g crema de branza (Ehrmann 0.2% grasime)
- 700 ml lapte 1.5% grasime
- 1 lingurita esenta visine in ciocolata
- 1 lingurita esenta ciocolata
- 1 lingura cacao
Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.
Galbenusurile le-am mixat cu indulcitorul si esentele 3 minute la putere maxima.
Peste galbenusuri am adaugat crema de branza, faina de arorut, cacao si taratele. Am mixat inca 3 minute la putere maxima.
La urma am turnat laptele rece si am mixat inca un minut.
In compozitia obtinuta am amestecat cu miscari usoare spuma de albusuri.
Amestecul obtinut, care este lichid, l-am turnat intr-o tava cu peretii inalti (20 X 30cm), captusita cu hartie de copt.
Tava am bagat-o in cuptorul fierbinte, pe raftul de sus, la foc mediu, pentru o ora si jumatate.
Prinde culoare frumoasa deasupra si miroase senzational! ♥
Am lasat-o sa se raceasca in tava vreo 2 ore, apoi am feliat-o si am servit-o.
A fost perfecta langa o cafea aromata ♥♥♥
Mi-a placut mult cum arata in sectiune ♥♥♥
A fost foarte buna! Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...