luni, 9 septembrie 2013
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga
Ce mai facem de mancare cu pui? Cam asta este intrebarea care "ma chinuie" de cand am inceput sa tin dieta. Norocul meu este ca puiul este versatil si se poate gati in fel si chip. Un mod foarte simplu de a prepara carnea de pui, este coacerea lor in punga pentru friptura la cuptor. Iata cum am facut de data asta:
Ingrediente:
- 1 kg pulpe de pui fara piele
- 2 pungulite de fasole verde congelata (600g)
- 2 cepe taiate marunt
- 2 linguri sos de soia light
- 4 linguri pasta de tomate
- sare si piper macinat
Fasolea verde nu trebuie deongelata in prealabil.
Toate indredientele le-am pus in punga speciala pentru friptura la cuptor si le-am amestecat bine. Daca va este teama ca punga s-ar putea rupe la acest pas, atunci amestecati toate ingredientele intr-un castron si abia apoi le bagati toate in punga.
Punga am asezat-o intr-o tava, am gaurit-o cu o scobitoare in trei locuri la suprafata si am bagat totul la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ o ora.
Miroase foarte bine si este delicioasa aceasta mancare! ♥
Puteti adauga si usturoi daca va place.
Sa ne fie de bine!
PS Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PL si cu dieta Montignac - faza I.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
In momentul in care am vazut la Lidl perlele-crutoane, m-am gandit ca tare fain le-ar sta intr-o supa de chimen. Reteta este din cartea c...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...