luni, 9 septembrie 2013
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga
Ce mai facem de mancare cu pui? Cam asta este intrebarea care "ma chinuie" de cand am inceput sa tin dieta. Norocul meu este ca puiul este versatil si se poate gati in fel si chip. Un mod foarte simplu de a prepara carnea de pui, este coacerea lor in punga pentru friptura la cuptor. Iata cum am facut de data asta:
Ingrediente:
- 1 kg pulpe de pui fara piele
- 2 pungulite de fasole verde congelata (600g)
- 2 cepe taiate marunt
- 2 linguri sos de soia light
- 4 linguri pasta de tomate
- sare si piper macinat
Fasolea verde nu trebuie deongelata in prealabil.
Toate indredientele le-am pus in punga speciala pentru friptura la cuptor si le-am amestecat bine. Daca va este teama ca punga s-ar putea rupe la acest pas, atunci amestecati toate ingredientele intr-un castron si abia apoi le bagati toate in punga.
Punga am asezat-o intr-o tava, am gaurit-o cu o scobitoare in trei locuri la suprafata si am bagat totul la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ o ora.
Miroase foarte bine si este delicioasa aceasta mancare! ♥
Puteti adauga si usturoi daca va place.
Sa ne fie de bine!
PS Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PL si cu dieta Montignac - faza I.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
In magazine exista o mare varietate de abtibilduri cu ajutorul carora putem decora ouale pentru Paste. In majoritatea anilor trecuti as...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...