Treceți la conținutul principal

Oua vopsite - Paste 2013


Stiu ca Sfintele sarbatori de Paste au trecut de mult, dar abia acum am reusit sa descarc pozele din aparat.
Iata cum am infrumusetat eu ousoarele anul acesta:





Cele ciocolatii, cu frunze, sunt primite de la nasa fetitei mele. Sunt colorate cu foi de ceapa rosie. Nu-i asa ca-s frumoase?


Oul cu linii colorate este un experiment. Am vazut pe Pinterest (vedeti poza AICI) ca se pot vopsi ouale cu bucati de matase naturata infasurate pe ele. Am gasit cateva cravate din matase 100% si am pus in aplicare proiectul. Dupa cum se vede, nu a fost un experiment reusit. ^_^.  Noroc ca am avut de anul trecut cateva benzi de plastic ce se muleaza pe ou cand il introduci in apa fierbinte ^_^.


Voi faceti experimente sau va limitati doar la o singura culoare/model?

Comentarii

  1. Anu trecut le-am infasurat io in hartie creponata, exact ca matasile tale! Au fost dragute, dar departe de rezultatele din pozele de la care pornisem. Ouale fierte se infasoara in hartie creponata umezita cu otet si teoretic se obtine un ou de culoarea hartiei in degrade. Ma rog, or fi si hartiile astea de mai multe soiuri si io l-am nimerit p'ala ce nu si abandoneaza culoarea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La anu' cred ca incerc si eu cu hartie creponata daca gasesc oua albe :D Am in vedere si aceasta metoda di multi ani, dar pana acum nu am reusit sa o incerc :)
      Si eu cred ca am gasit cea mai buna matase colorata, din moment ce nu a vrut cu nici un chip sa iasa culoarea pe ou :P

      Ștergere
  2. Am uitat sa zic ca intrasem sa vad tortul:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, tortul este in asteptare :D Sunt multe retete care isi asteapta randul, pentru ca dieta ma obliga la inventivitate si permanenta experimentare :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Prajitura cu rabarbar

Prajitura turceasca cu gris si iaurt

Pizza cu blat din paine

Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Frunze de vita de vie conservate in saramura, la borcan

Friptura frageda de cocos

Socata acidulata

Macrou marinat in sos de tomate

Prajitura Krem a la krem - dukan style

Sunca fiarta in zeama de varza murata