sâmbătă, 13 decembrie 2014
Chec aperitiv cu peste afumat si creveti
Astăzi propun o reteta gustoasa si rapida, conforma cu dieta Dukan, pentru ziua de PP si nu numai, pe care puteți sa o serviti si la PL, lângă legume asortate sau cu un sos bun alături.
Reteta suna așa: 400-500 g carne tocata vita, 150 g peste afumat, 1 mana de creveti, 2 oua, 1 lingura tarate de ovaz, 200 g.branza cu verdeata 0,2% grasimi (sau alta branza pana in 2%), piper cayenne, ierburi de provence, paprika (chili), estragon. Toate ingredientele se amesteca cu, carnea de vita, pestele afumat tăiat marunt si creveti. Amestecul se pune in tava de silicon in cuptor la 180 grade pentru 30-40 min. Se poate adaugă si verdeata. Eu am folosit doar ca decor, cu piper roșu alături.
Atentie, este picanta! Buna combinatia de condimente si checul aperitiv cu peste afumat si creveti este rapid de făcut! Pofta mare tuturor!
Mentionez ca doamna Carmen nu are blog personal, dar are pagina de facebook (Retete Dukanizate) si daca va plac retetele ei si doriti sa vedeti ce altceva a mai facut bun, va invit sa-i dati un like.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Aceasta reteta este una rezultata din dorinta de a scapa rapid de niste smantana luata la oferta (in traducere - aproape de expirare) o p...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...