luni, 7 octombrie 2013
Negresa Dukan la microunde
Aceasta negresa rapida este preferata mea pentru micul-dejun. Alaturi de o cana cu lapte cald, imi asigura necesarul de energie si ma satura pana la pranz.
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand cu Croaziera.
Ingrediente:
- 1 ou
- 2 linguri tarate fine de ovaz (eu folosesc Pirifan)
- 1 lingura cacao degresata
- 1/2 lingurita rasa praf de copt
- 2 linguri indulcitor pudra (eu folosesc Clio)
- 6 linguri lapte degresat (eu folosesc cu 1.5% grasime)
- 1 lingurita esenta (de data asta de rom, dar am mai facut si cu vanilie, cafea si visine)
Toate ingredientele enumerate mai sus le amestec bine intr-un castronel.
Compozitia obtinuta o torn intr-o forma de silicon, rezistenta la microunde.
Coc negresa 5 minute la putere maxima (cuptorul meu are 800W).
Gata!
Este pufoasa, delicioasa, satioasa, ieftina si usor de facut ♥♥♥ Neaparat sa incercati si voi!
Sa imi fie de bine!
Pentru ca nu am folosit faina de grau, zahar si nici ulei, inscriu aceasta reteta in parada de octombrie a provocarii Dulce Romanie.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Desi m-am inscris de luna trecuta la provocarea Weekend cu spor, abia de luna aceasta particip activ. In luna august blogul propus pent...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...