marți, 30 aprilie 2013
Salata de primavara
Aceasta salata este foarte gustoasa si merge mancata ca atare sau acompaniata de o bucata de friptura. Este conforma cu dieta Montignac, dar si cu dieta Dukan - zile PL.
Poate fi un aperitiv colorat, sau un mic-dejun delicios si plin de savoare, o cina usoara sau alegerea perfecta pentru pachetel la serviciu/scoala.
Ingrediente:
- 6-7 ridichi marisoare
- 4 cepe verzi
- 1 castravete potrivit
- 3 oua fierte
- 2 linguri zdravene de branza de vaci 0.2%
- sare si piper macinat
- 1 lingurita otet
Legumele si ouale fierte le-am taiat dupa bunul plac, apoi le-am amestecat intr-un bol cu branza de vaci degresata. Am adaugat si otetul, apoi am potrivit gustul cu sare si piper macinat.
O minunatie! Neaparat sa incercati!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Ati auzit de slaninuta murata? Nu? Ei bine, la noi acasa se facea in fiecare an, cand aveam porc. De cativa ani insa nu am mai facut...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...