miercuri, 4 noiembrie 2015

Parada provocare "Weekend cu spor"

Luna trecuta am fost gazda provocarii "Weekend cu spor", provocare in care m-am inscris de putina vreme. Tot luna trecuta m-a ajutat Dumnezeu sa ma mut la casa noua, prin urmare am avut o perioada foarte aglomerata cu treburi presante si datoria mea de gazda de provocare, aceea de a contoriza si de a posta parada la sfarsitul lunii octombrie, a suferit de amanare pana am avut timpul liber necesar.
Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni, defilez la inceput de noiembrie cu pozele trimise de participantele la provocare.

Prima a fost Lulu, care m-a surprins foarte placut cu faptul ca a ales nu una, ci doua retete pentru a le incerca:
Tort cu mac si zmeura


Friptura fiarta de pui


Sidonia a incercat tot Friptura fiarta de pui, ba chiar i-a facut si mici modificari.


Monica i-a facut pofta junioarei ei si i-a pregatit Coliva. Si noi tot coliva ceream cand ne intreba mamaia ce sa ne faca bun, deci nimic neobisnuit ;)


Stefania, initiatoarea provocarii "Weekend cu spor", a incercat Rulada de pui cu legume si a declarat ca este foarte buna si usor de facut.


Simona a preparat Negresa de post cu gem de mure si se pare ca i-a placut foarte mult.


Margareta si-a facut curaj si a incercat Ostropel de pui, o reteta care ii aduce aminte de copilarie si mama ei.


Cristina a pregatit si ea Friptura fiarta de pui, adaugandu-i ceva legume apetisante.Eu le multumesc tuturor pentru vizita si pozele trimise! Sper ca mancarea le-a fost pe plac si ii astept sa incerce si alte bucate propuse pe blogul meu.
Va doresc noiembrie plin de zambete si soare!

4 comentarii:

Printfriendly

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima luna