miercuri, 4 noiembrie 2015

Parada provocare "Weekend cu spor"

Luna trecuta am fost gazda provocarii "Weekend cu spor", provocare in care m-am inscris de putina vreme. Tot luna trecuta m-a ajutat Dumnezeu sa ma mut la casa noua, prin urmare am avut o perioada foarte aglomerata cu treburi presante si datoria mea de gazda de provocare, aceea de a contoriza si de a posta parada la sfarsitul lunii octombrie, a suferit de amanare pana am avut timpul liber necesar.
Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni, defilez la inceput de noiembrie cu pozele trimise de participantele la provocare.

Prima a fost Lulu, care m-a surprins foarte placut cu faptul ca a ales nu una, ci doua retete pentru a le incerca:
Tort cu mac si zmeura


Friptura fiarta de pui


Sidonia a incercat tot Friptura fiarta de pui, ba chiar i-a facut si mici modificari.


Monica i-a facut pofta junioarei ei si i-a pregatit Coliva. Si noi tot coliva ceream cand ne intreba mamaia ce sa ne faca bun, deci nimic neobisnuit ;)


Stefania, initiatoarea provocarii "Weekend cu spor", a incercat Rulada de pui cu legume si a declarat ca este foarte buna si usor de facut.


Simona a preparat Negresa de post cu gem de mure si se pare ca i-a placut foarte mult.


Margareta si-a facut curaj si a incercat Ostropel de pui, o reteta care ii aduce aminte de copilarie si mama ei.


Cristina a pregatit si ea Friptura fiarta de pui, adaugandu-i ceva legume apetisante.Eu le multumesc tuturor pentru vizita si pozele trimise! Sper ca mancarea le-a fost pe plac si ii astept sa incerce si alte bucate propuse pe blogul meu.
Va doresc noiembrie plin de zambete si soare!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana