luni, 6 aprilie 2015

Biscuiti din lapte praf


Da, ati citit bine, biscuitii acestia sunt facuti din lapte praf! Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am citit reteta pe un blog turcesc, dar am hotarat sa incerc si astfel am aflat ca minunatiile astea chiar ies din ingredintele putine trecute in reteta. Sunt deliciosi ♥♥♥

Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand chiar din faza de atac daca folositi lapte praf cu 0.1% grasime si nu ii umpleti cu crema. Daca folositi lapte praf cu 1% grasime si/sau ii umpleti cu crema, biscuitii sunt conformi incepand cu faza de croaziera.

Ingrediente:
***Biscuiti:
- 1 ou mediu
- 4 linguri lapte praf 0.1% grasime
- 2 linguri indulcitor pudra (Clio)
- 1 lingurita esenta de rom
***Crema:
- 2 linguri lapte praf 0.1% grasime
- 1 lingura indulcitor pudra (Clio)
- 1 lingurita cacao
- 2 linguri lapte rece


Intr-un castronel am amestecat bine cu un tel oul cu laptele praf, indulcitorul si esenta.Intr-o tava captusita cu hartie de copt am pus mici gramajoare de coca cu ajutorul unei lingurite. Compozitia este destul de moale. Au rezultat 9 bucati.


Am bagat tava in cuptorul electric, la 160 grade, foc sus si jos cu ventilatie, pentru 12 - 13 minute. La copt biscuitii cresc si prind culoare aurie.Intr-un alt castronel am amestecat bine ingredientele pentru crema.


Am lipit biscuitii doi cate doi cu crema de cacao.


Sunt mari, pufosi si deliciosi ♥♥♥

Iata cum arata in sectiune:Merita incercati!
Sa ne fie de bine!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana