luni, 17 noiembrie 2014
Friptura de pui cu dovlecei si rosii
Sa mai lasam dulciurile in pace si sa mai vorbim si despre mancare :D
In programul de azi va prezint o prea-usoara si delicioasa fripturica de pui, cu dovlecei si rosii, aromata cu praf de usturoi si condimente pentru carnea de pui ♥♥♥
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Ingrediente:
- 8 pulpe superioare de pui, fara os si fara piele
- 2 dovlecei
- 1 conserva cubulete de rosii in bulion
- praf de usturoi
- mix condimente pentru carnea de pui
Intr-o tava cu peretii inalti am asezat felii grosute de dovlecel si le-am presarat cu praf de usturoi si condimente pentru carnea de pui.
Deasupra dovleceilor am asezat pulpele dezosate de pui si le-am presarat si pe ele cu praf de usturoi si condimente pentru carnea de pui.
Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor, pe raftul din mijloc, la foc mediu spre mic pentru o ora.
Dupa o ora am scos tava din cuptor, am indepartat folia de aluminiu si am turnat in tava continutul conservei de cubulete de rosii in bulion.
Am intins bine rosiile peste tot, apoi am bagat tava iar la cuptor pentru inca o jumatate de ora.
Am servit-o la masa imediat dupa ce am scos tava din cuptor. Miroase foarte bine, iar culorile ingredienteleor folosite fac mancarea si mai apetisanta ♥♥♥
Nu cred ca este cazul sa mai repet cat ne-a placut de mult ♥♥♥
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Reteta de fata este rezultatul unei povesti ce a durat mai bine de un an. Mi-am dorit foarte mult sa detin si eu o matrita de fonta pentr...
-
Ati auzit de slaninuta murata? Nu? Ei bine, la noi acasa se facea in fiecare an, cand aveam porc. De cativa ani insa nu am mai facut...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Sambata. Pofta de dulce. Pofta de ceva anume, de ceva ce n-ai mai mancat de foarte multa vreme. Cornulete cu rahat!!!!! Fara sa exa...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...