luni, 17 noiembrie 2014
Friptura de pui cu dovlecei si rosii
Sa mai lasam dulciurile in pace si sa mai vorbim si despre mancare :D
In programul de azi va prezint o prea-usoara si delicioasa fripturica de pui, cu dovlecei si rosii, aromata cu praf de usturoi si condimente pentru carnea de pui ♥♥♥
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Ingrediente:
- 8 pulpe superioare de pui, fara os si fara piele
- 2 dovlecei
- 1 conserva cubulete de rosii in bulion
- praf de usturoi
- mix condimente pentru carnea de pui
Intr-o tava cu peretii inalti am asezat felii grosute de dovlecel si le-am presarat cu praf de usturoi si condimente pentru carnea de pui.
Deasupra dovleceilor am asezat pulpele dezosate de pui si le-am presarat si pe ele cu praf de usturoi si condimente pentru carnea de pui.
Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor, pe raftul din mijloc, la foc mediu spre mic pentru o ora.
Dupa o ora am scos tava din cuptor, am indepartat folia de aluminiu si am turnat in tava continutul conservei de cubulete de rosii in bulion.
Am intins bine rosiile peste tot, apoi am bagat tava iar la cuptor pentru inca o jumatate de ora.
Am servit-o la masa imediat dupa ce am scos tava din cuptor. Miroase foarte bine, iar culorile ingredienteleor folosite fac mancarea si mai apetisanta ♥♥♥
Nu cred ca este cazul sa mai repet cat ne-a placut de mult ♥♥♥
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Desi m-am inscris de luna trecuta la provocarea Weekend cu spor, abia de luna aceasta particip activ. In luna august blogul propus pent...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...