duminică, 21 septembrie 2014
Inghetata dietetica cu aroma de cocos
Abia acum a venit randul acestei retete, cand teoretic nu mai este vara si probabil suna ciudat sa recomand in luna septembrie o inghetata la desert. Dar cine zice ca avem voie sa mancam inghetata doar vara? Uite ca si toamna se poate :)
Reteta de fata, pe langa faptul ca este foarte simpla si rezultatul este minunat de bun, este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand din faza de croaziera.
Chiar daca eu am folosit budinca cu gust de cocos, cred ca este de la sine inteles ca nu este obligatorie aceasta aroma si ca se poate folosi orice budinca.
Ingrediente:
- 500 ml lapte 1.5% grasime
- 1 plic budinca - cu aroma de cocos am avut eu
- 3 linguri indulcitor pudra
- 250 g branza cremoasa de vaci, 0.2% grasime
Budinca am pregatit-o dupa indicatiile de pe plic si am lasat-o sa se raceasca. Dupa ce s-a racit am mixat-o cu branza cremoasa de vaci.
Amestecul rezultat l-am turnat in masina de inghetata pornita.
In 20 minute a fost gata. Cremoasa, delicioasa si racoritoare ♥♥♥
Am impartit-o in castronele racite la frigider cateva ore si am servit cu mare placere ♥♥♥
Posesorii de masini de inghetata cred ca stiu ca vasul masinii trebuie tinut la congelator cel putin 12 ore inainte de folosinta. Totusi am tinut sa reamintesc acest lucru, pentru o mai buna organizare in caz ca va hotarati sa incercati aceasta reteta si sa va sfatuiesc sa puneti si vasele in care veti servi inghetata la frigider.
Sa ne fie de bine!
PS Daaaa! Inimioarele de zahar sunt doar pentru poza!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Piersicule de vie sunt micute, foarte dulci si parfumate. Daca aveti ocazia sa cumparat/gustati o astfel de piersicuta, va asigur ca va v...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...