joi, 15 mai 2014
Rulada cu peste
O rulada buna pentru zilele PP ale dietei Dukan, care merge facuta din pasta de peste afumat, somon, peste marinat sau orice umplutura vreti voi. Rulada cu peste
Reteta de rulada este adresata celor care tolereaza glutenul si vor ca din portia de tarate zilnică sa mai foloseasca si la alt preparat.
Ingrediente:
Blat rulada:
- 1 lingura tarate de ovaz ( sau de grau)
- 1 linura gluten
- 1 varf cuțit bicarbonat de sodiu
- 3 linuri lapte degresat
- 3 albusuri
- 2 galbenusuri
- sare, busuioc
Umplutura:
- 100 gr. pasta de branza 0,2% cu verdeata
- felii peste marinat
Albusurile bătute spuma, amestecate cu restul de ingrediente si puse in tava de cuptor, pe hartie de copt, la 180 gr. 10-15 minute (depinde de cuptorul fiecăruia). Eu am lăsat 10 min.
Nu întinde compozitia in toată tava la cuptor, lasa 2-3 cm liber de jur împrejur ca foaia sa iasa mai pufoasa si sa nu se rupa la rulat. Cand e gata, pune un prosop de bucatarie, umezit, peste ea si ruleaza bine. Lasă 5 minute si apoi deruleaza si desprinde cu grija hartia de copt. Peste foaie eu am pus 100 gr. pasta de branza 0,2% cu verdeata + ghimbir si feli de peste marinat. Voi puteti umple cu ce doriti!
Rulada cu pasta de ficat - dieta Dukan, zile PP
Aceeasi reteta de blat am folosit si pentru rulada aceasta.
Umplutura a fost: ficat de pui, ceapa rasa fin, usturoi, 1 lingurita zeama lămâie, patrunjel, sare, piper, 1 galbenus ou fiert, busuioc. Totul facut pasta si intins pe foaia de rulada.
Pofta buna tuturor!
Mentionez ca doamna Carmen nu are blog personal, dar are pagina de facebook (Retete Dukanizate) si daca va plac retetele ei si doriti sa vedeti ce altceva a mai facut bun, va invit sa-i dati un like.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Desi m-am inscris de luna trecuta la provocarea Weekend cu spor, abia de luna aceasta particip activ. In luna august blogul propus pent...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...