vineri, 27 decembrie 2013

Sprot copt la cuptor


Daca zic ca asta este o reteta, atunci si curcile vor rade de mine. Prin urmare nu o sa-i zic reteta ci mod de a prepara un aperitiv gustos si satios. Pestele pregatit astfel merge de minune la cina, la mic-dejun, la mese intre prieteni, ba chiar si la mese festive. Langa el puteti adauga un sos de iaurt cu usturoi sau pur si simplu ii stropiti cu putina zeama de lamaie ♥ Poate il luati in considerare pentru masa de Revelion, mai ales ca de Revelion se mananca peste.
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP incepand chiar din Atac si cu dieta Montignac - faza I.
Dar sa las elogiile si sa va zic ce trebuie sa faceti.

Ingrediente:
- 1 punga sprot congelat (1kg a avut punga mea)
- sare
- piper macinat
- praf de usturoi

Pestele nu trebuie decongelat inainte!
Intr-o tava putin adanca, captusita cu hartie de copt am turnat pestisorii congelati. Am presarat peste ei sare, piper macinat si praf de usturoi.



Tava astfel pregatita am bagat-o in cuptorul fierbinte, pe raftul de sus, la foc moderat spre mare, pentru aproximativ o ora si jumatate. Nu trebuie intorsi, nu trebuie paziti. Vor deveni toti un pic crocanti si vor prinde culoare aramie. ♥
Atat! E greu? Nu!
Tare buni mai sunt! ♥
Sa ne fie de bine!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana