luni, 9 februarie 2015

Paste prajite cu carnacior, ou si cascaval


Sa nu credeti ca doar eu fac mancare la noi acasa! De multe ori, cand ajung acasa de la serviciu, gasesc mancarea gata. Sotului meu ii place foarte mult sa gateasca si nu pierde niciodata ocazia sa ne pregateasca ceva bun de mancare. Nu prea reusesc sa fac poze la toate mancarurile facute de el, pentru ca avem programe diferite de lucru, dar va asigur ca mancarea facuta de el este simpla si foarte buna ♥♥♥
Pe blog mai sunt publicate retete facute de sotul meu si va invit sa le vedeti si pe acelea:
Carnati de pui facuti in casa
Crap la tava
Friptura simpla de pui
Peste la cuptor 2

Pentru reteta de fata a folosit urmatoarele ingrediente:
- 500g paste integrale (fusilli)
- 500g carnaciori afumati
- 200g branza de vaci
- 2 cepe medii
- 6 oua
- 200g cascaval
- 6 linguri ulei
- sare si piper negru macinat


Pastele le-a fiert conform instructiunilor de pe punga, in apa clocotita cu o lingurita de sare, apoi le-a scurs bine de apa.
Pentru ca nu avem un vas destul de mare pentru a cuprinde toata mancarea (de fapt aveam wok-ul, dar ne-am adus aminte tarziu de el), a impartit ingredientele in trei si a gatit in trei transe.
Ceapa a taiat-o marunt si carnaciorii i-a taiat feliute.
Ouale le-a batut cu branza de vaci si cu putin cascaval razuit. Le-a asezonat cu putina sare si piper negru macinat.


Intr-o tigaie a prajit usor, in putin ulei, feliutele de carnacior, apoi a adaugat ceapa taiata marunt.


Dupa ce ceapa a devenit sticloasa, a adaugat in tigaie pastele fierte si bine scurse de apa.


Peste paste a turnat amestecul de oua si branza si a amestecat usor si fara oprire, astfel incat branza si cascavalul sa se topeasca si oul sa imbrace pastele si sa se coaguleze.


Mancarica se serveste fierbinte, cu adaos de cascaval razuit deasupra.



Este o mancare simpla, care miroase foarte bine, este foarte buna si foarte satioasa. ♥♥♥



Sa ne fie de bine si sa-i dea Dumnezeu sanatate sotului meu, sa ne mai faca si alta data!

P.S. In urmatoarea postare va voi arata varianta dukanita a acestui fel de mancare.

10 comentarii:

  1. Is tare curioasa cum ai dukanit-o, nu ca m-as pricepe io ce fu nedukan in tigaia lu Paul:)) Doamne, io am vro doua kile de paste de la cutia misterelor, dar tare nu ma inteleg cu ele:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand pastele astea nu sunt admise, apoi carnaciorii :D
      Fa ceva cu pastele pentru cutia misterioasa de luna asta! Sau nu le-ai vazut in lista? :D

      Ștergere
    2. Le-am exclus din strat, deci ca si cand nu le-am vazut, m-am sucit deja o data, vroiam sa fac pasca:)), amu-s la rulada, nu ma mai intorc din drum:)))))

      Ștergere
    3. Vorbesti de parca nu ai avea timp sa le faci pe toate :D
      Spor la treburi! Abia astept sa vad cu ce vii pentru parada!

      Ștergere
  2. Să vă fie de bine, da' mare păcat ți-ai făcut cu mine ! Mor de poftă, aș face și eu dar sunt țintuită la pat de o viroză teribilă. Las' că mă fac eu bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insanatosire grabnica Zina! Asta este anotimpul racelilor, deci esti in grafic, daca pot glumi un pic :D
      La jurnal cand mai scrii? Chiar mi-e dor sa te citesc!

      Ștergere
  3. Super reteta,o fac azi pentru cina.Multumim pentru atatea idei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere! Sa-mi spui cum a iesit si cat de mult v-a placut :D
      Spor la treburi si pofta mare!

      Ștergere
  4. La cate ingrediente si cat de bine arata....mmmm,o nebunie!!!
    Felicitari sotului!!

    RăspundețiȘtergere

Avertizare

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape