duminică, 20 aprilie 2014
Quiche cu pui si conopida
Eu nu prea sunt fan conopida recunosc, insa varianta aceasta simpla chiar a fost gustoasa (picanta). Nu pot ocoli conopida la nesfarsit, mai ales ca este o comoara pentru organism!
Acest quiche cu pui si conopida este conform cu dieta Dukan - zile PL, incepand din faza "croaziera".
Ingrediente:
- 1 conopida medie (1kg)
- 2 pulpe pui dezosate
- jumatate praz
- 1 morcov
- 8 rosii mici
- 100 ml lapte
- 2 oua
- condimente dupa bunul plac (ghimbir, usturoi, chili, timian, frunze de busuioc)
- sare si piper macinat
Am fiert pulpele, morcovul, conopida, le-am scus, tocat si pus in tava. Separat am amestecat 100 ml lapte, 2 oua, ghimbir, usturoi, chili, sare, timian, si am turnat peste legumele si carnea din tava. Am adăugat roșiile întregi, frunze de busuioc verde si am lăsat la cuptor pana sa rumenit bine.
Atenție, reteta este picanta! Puteți înlocui din condimente cu cele pe gustul vostru! Pofta buna tuturor!
Mentionez ca doamna Carmen nu are blog personal, dar are pagina de facebook (Retete Dukanizate) si daca va plac retetele ei si doriti sa vedeti ce altceva a mai facut bun, va invit sa-i dati un like.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Ideea am pescuit-o de la Dana si prima data ( pentru ca am refacut-o de foarte multe ori de atunci) am facut-o de curiozitate. Nu reusea...
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Asta nu este reteta de suberek, ci este o alta utilizare a cunoscutului aluat de gogosi de post . Am facut din aluatul ala gogosi ...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Pentru ca acum piata este plina de legume proaspete, am hotarat sa golesc congelatorul de legumele puse la congelat. Am gasit o punga cu ...