Treceți la conținutul principal

Friptura de pui cu rosii si patrunjel


Foarte simpla si foarte buna este friptura asta! Cateva ingrediente, putina rabdare si gata mancarea!
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.

Ingrediente:
- 3 buc piept de pui fara piele si os
- 1 lingura amestec fara zahar condimente pentru pui
- 4 rosii mari
- 1 legatura patrunjel verde
- 4 catei usturoi
- sare si piper macinat

Bucatile de pui le-am spalat si le-am taiat in jumatati. Le-am asezat intr-o tava cu peretii inalti si le-am presarat cu sare, piper macinat si condimente pentru pui.


Am turnat 1/2 cana cu apa si am bagat tava in cuptor, la foc mediu, pe raftul de sus, pentru 40 minute.


Rosiile, patrunjelul si usturoiul le-am taiat marunt si le-am amestecat intr-un castron.



Am scos tava din cuptor, am intors carnea pe partea cealalta si am turnat peste bucatile de carne legumele taiate.



Am bagat iar tava in cuptor, pentru inca 30 minute.


Miroase senzational!



Sa ne fie de bine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prajitura cu rabarbar

Prajitura turceasca cu gris si iaurt

Pizza cu blat din paine

Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Friptura frageda de cocos

Frunze de vita de vie conservate in saramura, la borcan

Prajitura Krem a la krem - dukan style

Macrou marinat in sos de tomate

Sunca fiarta in zeama de varza murata

Scrumbie cu lamaie, la cuptor