luni, 7 aprilie 2014
Friptura de pui cu rosii si patrunjel
Foarte simpla si foarte buna este friptura asta! Cateva ingrediente, putina rabdare si gata mancarea!
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Ingrediente:
- 3 buc piept de pui fara piele si os
- 1 lingura amestec fara zahar condimente pentru pui
- 4 rosii mari
- 1 legatura patrunjel verde
- 4 catei usturoi
- sare si piper macinat
Bucatile de pui le-am spalat si le-am taiat in jumatati. Le-am asezat intr-o tava cu peretii inalti si le-am presarat cu sare, piper macinat si condimente pentru pui.
Am turnat 1/2 cana cu apa si am bagat tava in cuptor, la foc mediu, pe raftul de sus, pentru 40 minute.
Rosiile, patrunjelul si usturoiul le-am taiat marunt si le-am amestecat intr-un castron.
Am scos tava din cuptor, am intors carnea pe partea cealalta si am turnat peste bucatile de carne legumele taiate.
Am bagat iar tava in cuptor, pentru inca 30 minute.
Miroase senzational!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Piersicule de vie sunt micute, foarte dulci si parfumate. Daca aveti ocazia sa cumparat/gustati o astfel de piersicuta, va asigur ca va v...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...