sâmbătă, 19 decembrie 2015
Briose cu quark - dukan style
Era musai sa va zic de briosele astea pentru ca au iesit super-bune ♥♥♥
Totul a pornit de la o cutie de quark cumparata la reducere. Trebuia consumat repejor, asa ca am adunat pe langa quark alte cateva ingrediente si m-am apucat de treaba. La final am fost uimita si incantata de rezultatul fain si bun ♥♥♥
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand cu faza de croaziera.
Ingrediente:
- 500g quark sau crema de iaurt
- 4 oua
- 4 linguri tarate ovaz
- 1 lingura gluten
- 2 linguri faina de soia
- 9 linguri lapte praf 0.1% grasime
- 5 linguri scuturate slim sugar
- 1 lingurita esenta de unt
- 1 lingurita esenta de fistic
- 1 lingurita praf de copt
Albusurile le-am batut spuma tare.
Intr-un alt castron am mixat galbenusurile cu quarkul, taratele de ovaz, glutenul, faina de soia, laptele praf, indulcitorul, praful de copt si esentele.
Cu ajutorul unui tel si cu miscari usoare si ample am amestecat spuma de albusuri in cealalta compozitie.
Am impartit amestecul in formele de silicon pentru briose, lasand un pic de loc deasupra.
Pentru ca nu am avut destule forme pentru briose, am pus restul de compozitie intr-o forma de chec. Nu va sfatuiesc sa faceti asta, deoarece checul s-a lasat foarte mult in timp ce se racea. Briosele au ramas insa faine si inalte ♥♥♥
Am copt briosele la foc mediu spre mic, pe raftul de sus al cuptorului, pentru aproape o ora.
Le-am lasat 5-10 minute sa se racoreasca in forme, apoi le-am scos pe un platou.
Ia priviti frumuseti aurii:
Miros tare fain si sunt foarte bune la gust ♥♥♥
Sunt perfecte la micul-dejun si la pachetel ♥
Interiorul este usor umed, sunt foarte pufoase si gustoase ♥♥♥
Sa ne fie de bine!
Vreau sa va aduc aminte ca site-ul adiograsime.ro ofera reducere 5% oricarui cumparator care precizeaza numele acestui blog, Cristina's World, in casuta de comentarii din pagina de comanda, inainte de a finaliza comanda.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Desi m-am inscris de luna trecuta la provocarea Weekend cu spor, abia de luna aceasta particip activ. In luna august blogul propus pent...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...