luni, 19 decembrie 2011
Pui pe sticla
Am primit un pui mic cu piept mare si pentru ca nu prea alegeam nimic de el daca-l taiam in bucati, mi-a venit ideea de a-l face pe sticla. Mi-a trebuit ceva vreme pana am gasit o sticla potrivita pentru trebusoara asta.
Reteta asta nu e de fapt o reteta ci mai de graba un mod de lucru.
Am folosit:
- un pui fara piele (pentru ca asa l-am primit)
- red chilli chutney (dulceata de ardei iute)
- sos de rosii
- ulei
- bere
Puiul l-am uns bine in interior si la exterior cu red chilli chutney si l-am infipt intr-o sticla (de sticla!) plina cu bere. Intr-un vas cu peretii inalti am turnat sos de rosii, cateva linguri de ulei si o cana de apa, apoi am pus (in picioare!) si puiul pregatit.
Am bagat totul la cuptor pana cand a prins culoare frumoasa si carnea a fost facuta. Bineinteles ca am avut grija ca din timp in timp sa stropesc puiul cu sosul din vas.
A iesit foarte bun si in mod sigur voi repeta experienta.
Pofta buna!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Azi nu postez o reteta. M-am gandit sa va arat una din jucariile mele din bucatarie. Este un arzator cu butelie de gaz. Prima da...
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Ideea am pescuit-o de la Dana si prima data ( pentru ca am refacut-o de foarte multe ori de atunci) am facut-o de curiozitate. Nu reusea...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...