miercuri, 24 iunie 2015
Chec dukan cu gem
Pentru ca mai aveam cam jumatate de borcanel dintr-un gem fara zahar, am hotarat sa-l folosesc la ceva dulce. Am adunat repede intr-un bol cateva ingrediente + gemul ce trebuia consumat si am facut un chec bun, pufos si aromat care ne-a facut dimineata mai frumoasa, alaturi de o cafea buna ♥♥♥
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - din croaziera (daca se foloseste dulceata/gem de rabarbar, de salcam, de trandafiri, de goji, de dovleac, de dovlecel, de morcov) si din consolidare daca se foloseste gem de fructe fara zahar sau cu indulcitor. Este o reteta foarte simpla si cu rezultat delicios ♥♥♥
Ingrediente:
- 4 oua
- 2 linguri tarate ovaz
- 2 linguri tarate de grau
- 1 lingurita faina de konjac
- 2 linguri eritritol cu stevia 1:4
- 3 linguri lapte praf 0.1% grasime
- 4 linguri gem/dulceata permis in dieta
- 1 lingurita bicarbonat stinsa cu 1 lingura otet
Toate ingredientele le-am pus intr-un bol si le-am amestecat bine cu un tel.
Amestecul obtinut l-am turnat intr-o tava inalta de silicon (22 X 13 cm).
Am bagat tava in cuptorasul electric, la 160 grade, foc sus si jos cu ventilatie, pentru 50 minute.
Am scos checul pe un gratar si l-am lasat sa se raceasca, apoi l-am pudrat cu putin lapte praf si l-am portionat.
Este foarte bun si are o culoare foarte frumoasa ♥♥♥
Nu este un chec umed si nici uscat, nu foarte dulce dar nici fad. Este exact asa cum trebuie sa fie ♥♥♥
A fost perfect si la pachetel ♥♥♥
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
In magazine exista o mare varietate de abtibilduri cu ajutorul carora putem decora ouale pentru Paste. In majoritatea anilor trecuti as...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...