joi, 5 aprilie 2012
Pizza cu tarate (la cuptorul cu microunde)
Foarte rapida, foarte buna, in mod sigur blamata de multa lume, conforma cu dieta Montignac, faza II. Cam asta e de zis de pizza asta.
Trebuie sa recunosc ca ma scoate din impas cand nu stiu ce sa mananc la micul dejun.
Ingrediente:
- 1 ou
- 2 linguri tarate
Pe deasupra puneti ce va pofteste inimioara: ceapa, ardei, masline, ciuperci, mezeluri, cascaval...
Oul se bate intr-un castronel si se amesteca cu tarata. Pe o farfurie intinsa am pus hartie de copt si am turnat amestecul.
Am asezat artistic restul de ingrediente, mai putin cascavalul si am bagat farfuria in cuptorul cu microunde.
3 minute la putere maxima, atat ii trebuie blatului sa fie gata.
Am scos farfuria si am pus si cascavalul. Am bagat la cuptor iar pentru 35 de secunde la putere medie si gata.
Pofta buna!
PS Daca folositi tarate de ovaz pentru blat si deasupra puneti fasii de pui sau mezeluri slabe de pasare, pizza devine conforma si cu dieta Dukan,
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Daca nu ai timp sau chef sa faci coca pentru pizza, cum mi se intampla mie uneori, dar ai comanda ferma pentru pizza la cina, iti ofer o...
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...