luni, 9 aprilie 2012

Snitele din piept de pui cu manta de tarate


Am devenit fan tarate si fulgi de ovaz. Le-am adoptat foarte repede de cand cu dieta si cu ajutorul lor scap de tentatiile neconforme.
Cine zice ca nu poti manca bine si cand esti la dieta? Uite ca se poate.
Ingrediente:
- piept de pui dezosat si taiat fasii
- oua
- apa
- tarate
- sare si piper
- cimbru uscat
- ulei pentru prajit

Intr-un castron am batut bine ouale, am adaugat apa si apoi am adaugat atata tarata pana cand compozitia a ajuns la consistenta unui aluat de clatite. Ca sa va faceti o idee despre proportii, la doua oua eu am folosit o jumatate de cana cu apa si 6 linguri de tarate.
Am adaugat si condimentele, dupa bunul plac. In aluat am pus toate fasiile de piept de pui si am amestecat bine.
Cu ajutorul unei linguri, am luat cate o bucata de pui invelit in aluat de tarate si l-am pus la prajit.


Am avut grija sa le intorc si pe partea cealalta.
Am obtinut snitele micute, fragede, cu o crusta delicioasa.


Sunt perfecte pentru pachetelele pentru scoala si/sau serviciu, pentru mic dejun, pentru cina, ca si aperitive la o masa festiva.
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Interesant... ai inlocuit clasicul pesmet cu tarate. Probabil ca ies mai crocante. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sara, nu ies foarte crocante. Crusta este destul de pufoasa.
    Iti urez sa ai sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi plac crocante si le fac cu cereale, pustiul in schimb le vrea pufix . Si capra si varza stii tu.. ;) Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antonia, noua ne plac moi si pufoase :D
      Iti doresc sarbatori fericite! :*

      Ștergere

Avertizare

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape