luni, 6 decembrie 2010

Danseaza alaturi de noi pentru o cauza umanitara

V-am spus vreodata cat de mult imi place zumba? Daca nu v-am spus, va spun acum ;)
 Am primit o invitatie pentru a participa la ZUMBATHON si vreau sa va invit si pe voi daca sunteti din Sibiu sau daca aveti drum la Sibiu in 11 decembrie. N-o sa va para rau :) Mai jos redau mailul primit:Sambata, 11 decembrie 2010 ora 18:00 va invitam la ZUMBATHON, cea mai tare petrecere Zumba din acest an. Fondurile stranse la acest eveniment vor fi donate pentru Roxana Gherghel, o tanara de 21 ani din Sibiu care sufera de tertapareza spastica.


Ce este ZUMBATHON?

Zumbathon® este o clasa speciala de Zumba (Master Class) al carei scop este strangerea de fonduri caritabile. Te asteptam sa participi si tu la Zumbathon®. Este o modalitate foarte buna de a pierde intre 500 – 700 calorii distrandu-te la maxim si contribuind totodata la o cauza umanitara. O poti ajuta pe Roxana sa mearga in timp ce te distrezi si arzi calorii. Fondurile colectate la acest eveniment vor fi donate pentru Roxana Gherghel, o tanara de 21 ani din Sibiu bolnava de tetrapareza spastica.

Fa o fapta buna de sarbatori!

In preajma sarbatorilor de iarna putem sa oferim unei tinere speranta de a putea merge. Noi credem ca este un gest nobil pe care fiecare dintre noi il poate face. Ne ajutam pe noi (ardem calorii), ne distram pe coregrafii explozive si oferim o mana de ajutor unei tinere care nu a cunoscut pana acum bucuria de a dansa.

In luna magica decembrie va invitam sa luati parte la ZUMBATHON (ZUMBA Master Class Caritabil). Ia-ti prietenii si vino la ZUMBATHON. Impreuna putem sa oferim cel mai frumos cadou.
Nu ai facut pana acum “cunostinta” cu Zumba? Acum ai ocazia sa cunosti si tu cel mai indragit program dance-aerobic din intreaga lume. O sa te distrezi la maxim si o sa arzi o multime de calorii pe cele mai energizante ritmuri latino si nu numai. Am pregatit cele mai distractive coregrafii pentru cea mai tare petrecere ZUMBA din acest an.

Va asteptam!
Laurentiu & Claudia

11 Decembrie 2010 ora 18:00 (intrarea in sala incepand cu ora 17:30)
Sala de Sport a Liceului “Noica” (Scoala generala Nr.9), STR. OSTIRII, NR.5 (vezi harta aici)


IMPORTANT: Toti participantii trebuie sa vina cu echipament sportiv, incaltaminte de schimb, apa si prosop.

Pretul unui bilet este 15 lei cu rezervare prealabila sau 20 lei fara rezervare.
Se pot face rezervari telefonic la nr. 0745.139.692 sau prin mail la adresa office@zumbasibiu.com

Mai multe detalii aici : http://zumbasibiu.com/?p=2306

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana