miercuri, 18 august 2010

Crakers din faina de naut



Acesti biscuiti din faina de naut pot fi folositi in loc de paine in dieta Montignac si sunt de faza I.

- 250g faina de naut
- 1 lingurita rasa sare
- 120ml lapte
- 50g unt (nu-l inlocuiti cu ulei sau cu altceva!)
- seminte diferite (optional)
- faina de naut pentru presarat

Se amesteca faina de naut cu sarea.
Incalzim putin laptele si untul si le turnam peste faina de naut. Amestecam bine. Acoperim vasul cu folie de plastic si lasam la frigider pentru o ora. Aluatul ramane umed si cleios.



Presaram pe blatul de lucru faina de naut (si seminte cine doreste). Cu ajutorul sucitorului intindem aluatul intr-o foaie potrivit de groasa. Taiem foaia in diferite forme si le asezam intr-o tava captusita cu hartie de copt. Intepam fiecare forma, din loc in loc, cu o furculita. Tava astfel pregatita se da la cuptor la foc mare, pe raftul de sus, timp de 10-15 minute.
Ies niste bicuitei crocanti cu un vag gust de branza de burduf (mie asa mi s-a parut :) ), deliciosi, ce se pot pastra timp de mai multe zile (daca mai apuca :) ).
Pofta buna!



Reteta a fost preluata de pe forumul Fabulous Chicas, unde a fost postata de Kalua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Avertizare

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape