vineri, 26 septembrie 2008

Incepator blog

M-am gandit sa scriu toate reusitele mele vizavi de schimbarea blogului meu.
Poate si altcineva va avea nevoie de sfaturi si poate va gasi folositoare incercarile mele.

2 comentarii:

 1. Buna ziua!Am citit prin blog si tin sa cred ca sunteti o buna cunoscatoare in domeniu.Sunt incepator si nu stiu cum pot adauga video intr-o pagina de blog(in blog avand o lista de pagini), dorind ca atunci cand accesez pagina(ex:VIDEO)sa imi apara videoclipul/videoclipurile.Ma puteti ajuta? Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule Alexandru, va multumesc pentru aprecieri insa nu sunt chiar o buna cunoscatoare in domeniu :) Fac incercari multe, ma uit si eu la altii, caut pe internet, iar rezultatele bune obtinute de mine le impartasesc si cu altii. Atata tot.
  In sectiunea "Incepator blog" este un articol in care explic pe larg si cu poze raspunsul la intrebarea dumeavoastra. Articolul se numeste " Cum adaug un videoclip in blogul meu" Singura modificare ce o aduc acestui articol este ca acel buton care genereaza codul (EMBED) nu mai este in partea dreapta a videoclipului postat pe Youtube, ci sub el. Un alt articol care v-ar fi de folos este " La ce sunt importante etichetele". Acolo ve-ti gasi un raspuns amplu si cu poze la a doua parte a intrebarii dumneavoastra.
  Daca aveti si alte intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ma intrebati.
  Multumesc pentru vizita si va urez mult noroc cu blogul dumneavoastra.

  RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...