vineri, 26 septembrie 2008

Saganaki cu creveti



Reteta asta o am de la o buna prietena, Diana.
Este luata de AICI.
Multumesc Diana! Este foarte buna!
Ingrediente: (este de preferat sa faceti atat cat mancati la o masa, deci canditatea ingredientelor va diferi de la un caz la altul)

- creveti decorticati (proaspeti sau congelati)
- ceapa - taiata mai mare un pic
- ardei iute
- rosii proaspete decojite si taiate cubulete
- branza Feta (originala) sau telemea- in nici un caz nu folositi feta aceea untoasa din magazine
- ulei de masline
- patrunjel proaspat
Condimente nu am folosit, insa iese exact asa cum trebuie.

Incingem uleiul si calim un pic crevetii. Adaugam ceapa , mai calim un pic, apoi adaugam apa clocotita cat sa acopere tot. Lasam sa fiarba pana scade un pic apa si crevetii sunt patrunsi. Adaugam rosiile taiate cubulete si ardeiul iute taiat subtire. Nu faceti greseala sa puneti multa apa, pentru ca si rosiile isi vor lasa zeama. Mai fierbem un pic, apoi bagam la cuptor pana este gata. Aproape de final adugam telemeaua si mai dam un picut la cuptor. La servire se presara patrunjel proaspat.
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Salut Cristina, imi place blogul tau, o sa te mai vizitez. Ai multe lucruri interesante aici. Te-am adaugat in listuta mea cu link-uri delicioase de pe gourmandine.ro. Te mai astept pe la mine. Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos de vizita si de aprecieri. Si tu esti in listuta mea si te vizitez des. Te mai astept.

    RăspundețiȘtergere

Avertizare

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape