joi, 9 septembrie 2010
Salata Csoric
Salata urmatoare poate parea un pic ciudata insa va asigur ca este delicioasa. Prima data a fost facuta de colega mea de birou, intr-o zi in care nu stia ce sa incropeasca de mancare pentru cina. Prin urmare a facut ceva cu ce avea prin camara :) Mi-a placut foarte tare si am "adoptat" reteta, hotarand sa o postez si pe blog. Eu deja am facut-o de multe ori in vara asta si sigur o voi mai presta :), asa de mult ne place.
Ingrediente pentru 4 portii barosane:
- 2 conserve mici de fasole rosie boabe
- 1 conserva mica de porumb boabe
- 1 ceapa rosie
- 2 conserve de ton (in suc propriu sau in ulei)
- 4 oua fierte
- otet balsamic
- sare si piper proaspat macinat
Desfacem toate conservele si le scurgem bine, apoi rasturnam continutul lor intr-un bol incapator. Adaugam ceapa rosie taiata dupa plac si ouale fierte taiate cubulete. Amestecam usor, potrivim gustul cu sare, piper proaspat macinat si otet balsamic.
Servim imediat. Este foarte buna si a doua zi daca o tinem intr-un vas acoperit la frigider.
Pofta buna!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Piersicule de vie sunt micute, foarte dulci si parfumate. Daca aveti ocazia sa cumparat/gustati o astfel de piersicuta, va asigur ca va v...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...