marți, 23 februarie 2010
Crostini a la Ramona Badescu
Urmatoarea reteta a fost facuta de Ramona Badescu la emisiunea " Cireasa de pe tort" de la Prima TV. Niciodata nu m-as fi gandit la asocierea asta de ingrediente, insa rezultatul este neasteptat de bun :)
Din urmatoarele cantitati mi-au iesit 18 crostini:
- o bagheta lunga si proaspata
- 2 carnati proaspeti ( cruzi !) cca 300g
- un tub branza topita cu smantana (150g)
- 2 linguri ulei de masline
Bageta o taiem feliute piezis, groase de 2 cm.
Incingem cuptorul.
Intr-un castron golim carnatii de continut. Carnea rezultata o amestecam cu branza topita. Eu nu am adaugat nici un fel de condiment si nici sare la amestec pentru ca mi s-a parut destul de condimentat, insa voi simtiti-va liberi sa adaugati orice credeti ca lipseste. Dupa gust :)
Ungem tava cu ulei de masline.
Cu ajutorul unei lingurite punem un strat generos de compozitie pe fiecare feliuta de bagheta.
Asezam feliutele in tava...
... si le bagam la cuptor, pe raftul cel mai de sus pentru aproximativ 15 minute, sau pana ce compozitia prinde o culoare frumoasa si painea se bronzeaza frumos.
Se servesc fierbinti.
Sunt deliciosi acesti crostini si sunt foarte usor de facut:) Vom repeta exeperienta cat de curand :)
Pofta buna!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Aceasta conserva am vazut-o prima data la soacra mea, acum cativa ani. Mi s-a parut foarte interesanta si mi-a placut foarte mult cand am...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Musai sa puneti toamna asta macar un borcan mare cu pepene in saramura! O sa ma pomeniti la iarna! Pepenele murat are gust dulce-acrisor...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
De ce compot de prune cu indulcitor? Pentru ca exista situatii in care zaharul este interzis. Merge sa faci compot cu indulcitor? Se ti...
-
Imi place foarte mult zacusca! Pe cat de tare imi place, pe atat sufar de arsuri la stomac dupa ce o mananc 😒 Vinovata cica ar fi ceapa ...