joi, 16 iunie 2016

Ciorba de fasole pastai late



Am aceasta reteta simpla, dietetica si de post de la prietena mea, Simona. Am avut nevoie de 5 ingrediente pentru a obtine o ciorbica delicioasa, iar asta merita mentionat ♥ Pana si junioara a mancat-o cu pofta, lucru obtinut destul de rar in ultima perioada din partea ei, mai ales daca mancarea nu contine carne.

Reteta de fata este de post, este conforma cu dieta Montignac - faza I si cu dieta Dukan - faza croaziera, zile PL.

Ingrediente:
- 1/2 kg fasole pastai late
- 1 conserva cubulete de rosii in bulion
- 1 lingurita rasa sare
- 2 linguri ulei
- patrunjel proaspat


Pastaile de fasole le-am spalat, le-am curatat de codite si le-am rupt in bucati de 4 - 5 cm. Le-am pus la fiert, la foc mic, in 2 litri apa rece in care am adaugat o lingurita rasa de sare.


Dupa ce fasolea s-a fiert si a ajuns la consistenta dorita, am adaugat cubuletele de rosii in bulion si cele doua linguri de ulei si am lasat ciorba sa ajunga iar la fierbere. Dupa un clocot scurt, am oprit focul.


La final am adaugat patrunjelul taiat marunt.


Este foarte buna ♥♥♥


Zama perfecta pentru vara: simpla, dietetica si delicioasa ♥♥♥


Sa ne fie de bine!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana