luni, 9 aprilie 2012
Snitele din piept de pui cu manta de tarate
Am devenit fan tarate si fulgi de ovaz. Le-am adoptat foarte repede de cand cu dieta si cu ajutorul lor scap de tentatiile neconforme.
Cine zice ca nu poti manca bine si cand esti la dieta? Uite ca se poate.
Ingrediente:
- piept de pui dezosat si taiat fasii
- oua
- apa
- tarate
- sare si piper
- cimbru uscat
- ulei pentru prajit
Intr-un castron am batut bine ouale, am adaugat apa si apoi am adaugat atata tarata pana cand compozitia a ajuns la consistenta unui aluat de clatite. Ca sa va faceti o idee despre proportii, la doua oua eu am folosit o jumatate de cana cu apa si 6 linguri de tarate.
Am adaugat si condimentele, dupa bunul plac. In aluat am pus toate fasiile de piept de pui si am amestecat bine.
Cu ajutorul unei linguri, am luat cate o bucata de pui invelit in aluat de tarate si l-am pus la prajit.
Am avut grija sa le intorc si pe partea cealalta.
Am obtinut snitele micute, fragede, cu o crusta delicioasa.
Sunt perfecte pentru pachetelele pentru scoala si/sau serviciu, pentru mic dejun, pentru cina, ca si aperitive la o masa festiva.
Pofta buna!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
De foarte multa vreme imi bantuia gandurile prajitura asta! O facea mamaita mea cand eram eu copila, pentru ca era spornica si buna ♥♥♥ ...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Cand am cumparat formele pentru nuci umplute am cumparat si forme pentru faguri (eu cu numele de galete le-am cunoscut cand eram mica). ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
De cand am invatat de la soacra mea sa fac gogosi de post , nu exista luna a anului in care sa nu le prepar de minim 2 ori. Noua ne plac ...