Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie, 2009

Cum adaug un videoclip in blogul meu

In dreptul melodiei alese sunt doua coduri. Unul este codul URL, care este de fapt link-ul direct catre aceasta melodie, iar celalalt este codul EMBED, care este de fapt codul Html al videoclipului. Unele melodii nu au acest cod (EMBED) pentru ca cei care au postat videoclipurile nu vor ca si altii sa copieze aceste videoclipuri.
Deci, copiati codul EMBED. Cand selectati acest cod pentru copiere, YouTube ofera cateva optiuni pentru postare: culoarea ramei videoclipului, marimea ferestrei... pe care le puteti bifa sau nu.




Dati paste in fereastra de postare, insa aveti grija sa selectati "Editati Html" de langa "Scrieti", asa cum se vede in imaginea de mai sus. Dati o previzualizare, salvare si daca va place ce a iesit, dati publicare.
In cazul in care doriti sa adaugati cateva cuvinte pe langa videoclip, o puteti face.


Rezultatul va fi acesta:


Pentru a mari imaginile, dati click pe ele.Va astept si cu alte intrebari :)

What Color Should Your Blog or Journal Be?

Your Blog Should Be Purple




You're an expressive, offbeat blogger who tends to write about anything and everything.

You tend to set blogging trends, and you're the most likely to write your own meme or survey.

You are a bit distant though. Your blog is all about you - not what anyone else has to say.

What Color Should Your Blog or Journal Be?Imi plac testele de pe Blogthins ( http://www.blogthings.com/). De foarte multe ori se dovedesc a fi adevarate. Incercati cateva, macar pentru divertisment :)

Cum fac o lista permanenta cu titluri din blogul meu

Cateva fete care au bloguri culinare m-au intrebat cum se fac listele de retete din bara de meniu, grupate pe categorii. Ele vor sa le apara in bara de meniu o lista de genul:
APERITIVE:
Salata de melci
Creier pane

CIORBE, SUPE SI BORSURI:
Supa de pasare
Bors de stevie

FRIPTURI:
Copane in halat
Tochitura ardeleneasca
Friptura picanta

DESERTURI:
Tort de corcoduse verzi
Prajitura simandicoasa
Inghetata de lamaie

... iar atunci cand cineva apasa pe titlul unui fel de mancare, automat sa se deschida pagina din blog care contine aceasta reteta.
Nu este greu de obtinut acest lucru, insa e mult de lucru daca aveti multe articole care vreti sa le catalogati in acest fel abea acum:).
PERSONALIZATI > ASPECT > ELEMENTE DE PAGINA > ADAUGATI UN OBIECT GADGET > LISTA LINKURI

Acest lucru il veti face pentru fiecare categorie de mancare in parte.
Cand apasati pe LISTA DE LINKURI, se va deschide o fereasta mica ( vezi imaginea de mai sus) cu denumirea CONFIGURATI LISTA DE LINKURI. Aici veti personaliza list…

Zacusca de dovlecei

Ingrediente:
- 2 cepe marisoare
- 5 linguri de ulei
- doi dovlecei mari
- 3 rosii mari
- un ardei galben
- un gogosar
- 2 linguri pasta de tomate
- sare si piper macinat

Intr-o cratita punem la calit ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul. Cand a devenit sticloasa, adaugam ardeiul si gogosarul taiat cubulete mici si lasam pe foc pana se inmoaie bine. Dovlecelul spalat bine il dam pe razuitoarea cu ochiuri mari si-l adaugam peste celelalte legume. Adaugam si rosiile taiate marunt, amestecam bine si acoperim cratita cu un capac. Focul trebuie sa fie micut.
Verificam ca legumele sa fie fierte si punem pasta de tomate. Potrivim de sare si piper, mai lasam pe foc 5 minute, apoi oprim focul.
Este delicioasa atat calda cat si rece. Poate fi servita pe paine sau ca garnitura.
Pofta buna!