Treceți la conținutul principal

Supa exotica de pui cu galuste de gris


Ingrediente:

- 1/2 piept de pui
- 1/2 punga amestec de legume chinezesti
- 2 oua
- 6 linguri gris
- 2linguri ulei

Mod de preparare:

Intr-un castronel se bat ouale. Se adauga grisul si se amesteca bine. Se lasa apoi la odihnit.Pieptul de pui se fierbe la foc mititel si se spumuieste, apoi se scoate si se taie bucatele mici-mici. Legumele congelate se adauga in supa impreuna cu bucatelele de pui si se lasa sa dea cateva clocote (tot la foc mititel). Cu o lingurita formam galuscute in felul urmator: inmuiem lingurita in supa fierbinte, luam compozitie si ii dam drumul in supa. Nu trebuie luata multa compozitie pentru ca la fiert galuscutele isi maresc volumul. Eu iau cam o jumatate de lingurita. Dupa ce toate galuscutele s-au ridicat la suprafata, acoperim oala pe trei sferturi cu un capac si lasam sa fiarba aproximativ 20 minute.

Pofta buna!
Secrete culinare:
- eu la un ou mare pun trei linguri de gris; compozitia pentru galuste trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase- este foarte important sa facem compozitia de gris cu ou inainte (ca sa aiba timp grisul sa se inmoaie) si sa mentinem focul micut.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prajitura cu rabarbar

Prajitura turceasca cu gris si iaurt

Pizza cu blat din paine

Tocanita de ceapa cu pipote si inimi de pui

Friptura frageda de cocos

Frunze de vita de vie conservate in saramura, la borcan

Prajitura Krem a la krem - dukan style

Macrou marinat in sos de tomate

Sunca fiarta in zeama de varza murata

Scrumbie cu lamaie, la cuptor