sâmbătă, 9 mai 2009

La ce sunt importante etichetele

Va vorbeam AICI de modalitatea prin care va puteti realiza singuri o bara de meniu orizontala chiar sub Header (poza ce contine titlul si descrierea blogului).
Probabil ca acum vrei ca atunci cand apesi "FLORI" (de exemplu) in bara ta de meniu orizontala, sa se deschida o pagina care sa contina toate articolele legate de acest buton.
De fiecare data cand scri un nou articol, ai posibilitatea sa-i atasezi o eticheta (cuvant care caracterizeaza articolul respectiv). Folosind la farsitul unor articole eticheta "flori", acestea vor fi automat selectate si afisate (doar cele care au aceasta eticheta) dintre toate celelalte articole, atunci cand apasam aceasta eticheta.



De exemplu, eu folosesc la sfarsitul prezentului articol eticheta "incepator blog". Atunci cand veti apasa in bara mea de meniu butonul INCEPATOR BLOG, automat se va deschide o pagina care va contine toate articolele mele care au fost etichetate cu "incepator blog".



La fel se intampla si daca apasati efectiv pe cuvantul-eticheta de la sfarsitul articolului, cum am aratat in imaginea de mai sus.
In momentul in care deschideti pagina tematica apasand cuvantul-eticheta de la sfarsitul articolului, veti observa ca link-ul paginii este si el schimbat. Despre acest link vorbeam in articolul ACESTA.



Ei bine, restul trebuie facut ca in articolul Cum sa introduci o bara de meniu orizontala.
Sper ca am fost de folos. Nu ezitati sa puneti intrebari daca aveti nelamuriri:)

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana