joi, 6 noiembrie 2008

Bratara respectului

Avon se implica si in campania eradicarii violentei impotriva femeilor, dupa ce s-a implicat si in campania impotriva cancerului la san.

Bratara respectului este un produs vandut la nivel global si este impodobita cu simbolul infinitului, care reprezinta nenumaratele sanse pe care femeile din lumea intreaga le pot avea pentru a trai o viata mai buna.
Tot profitul obtinut din vanzarea Bratarii respectului va fi folosit pentru implementarea unor programe locale menite sa combata fenomenul violentei impotriva femeilor din Romania.
Violenta impotriva femeii imbraca diferite forme si nu tine cont de varsta, profesie, educatie.
Orice femeie merita RESPECTATA pentru ca:
* iubim si dam viata
*punem pasiune in tot ceea ce facem
*o mangaiere e mai buna decat o lovitura
*suntem puternice si... fragile
Afla mai multe despre aceasta campanie pe http://www.avoncosmetics.ro/

Sunt de acord cu aceasta campanie si o sustin, de aceea am hotarat sa scriu si in blogul meu despre ea. Trebuie sa pornim de undeva, sa incepem cu ceva. Incet dar sigur vom reusi sa ungem rotile ruginite ale societatii bolnave in care traim. O societate in care unii barbati (prea multi) considera ca femeile sunt sclave, masini de spalat, obiecte de decor fara minte , iar asta le da dreptul sa se poarte asa cu ele. Pentru aceasta violenta tot femeile sunt "de vina" pentru ca: nu tac atunci cand l-i se spune, pentru ca indraznesc sa faca o anumita mancare, pentru ca sunt suspectate ca s-au uitat nu stiu cum la un alt barbat, pentru ca au ramas gravide, pentru ca au o opinie, pentru ca ... pentru ca exista, pentru ca respira.
Chiar aseara am urmarit o stire care spunea despre o femeie batuta de sotul ei cu ciocanul, in fata copilului, iar apoi aruncata de la etajul patru. Femeia aceasta a avut noroc(daca se poate numi asa) si a scapat cu viata, insa sunt multe altele care raman schilodite fizic si psihic sau chiar mor.
Noi suntem nimeni pentru a judeca de ce o femeie indura atatea . Motivele sunt foarte multe si variate, iar femeia se pune pe ultimul loc pe ea insasi, dupa copii si familie. Nu EA trebuie judecata si intrebata "de ce continua sa sufere?", ci EL care o face sa sufere.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana