luni, 13 mai 2013
Placinta din piept de pui
Si pentru ca dieta pe care o urmez ma obliga sa devin "experta" in prepararea puiului, astazi va prezint o placinta din piept de pui foarte buna si satioasa. Este conforma cu dieta Montignac si cu dieta Dukan - toate fazele. Poate fi consumata ca atare sau langa o salata de verzituri daca aveti voie legume in ziua respectiva. Si pentru pachetel este minunata!
Ingrediente pentru o tava cu dimensiunile 30X17 :
- 700g piept de pui
- 3 fire ceapa verde
- 2 oua
- 2 linguri cu varf branza de vaci degresata
- sare si piper macinat
Pieptul de pui l-am tocat impreuna cu ceapa verde.
Peste ele am adaugat ouale, sare si piper macinat.
Am amestecat bine, apoi am adaugat branza de vaci degresata (eu am folosit Delaco 0.2% grasime) si am amestecat iar.
Compozitia rezultata am pus-o in tava captusita cu hartie de copt si am nivelat-o.
Am bagat tava la cuptor, la foc moderat, pe raftul de sus. A stat in cuptor o ora. Cand a fost gata arata asa:
Se portioneaza foarte usor si este delicioasa!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Tocana de genul acesta am mancat prima data acum 20 de ani la bunica, mama mamei mele. Imi aduc aminte acest lucru, deoarece in vara acee...
-
De foarte multa vreme imi bantuia gandurile prajitura asta! O facea mamaita mea cand eram eu copila, pentru ca era spornica si buna ♥♥♥ ...