luni, 13 mai 2013

Placinta din piept de pui


Si pentru ca dieta pe care o urmez ma obliga sa devin "experta" in prepararea puiului, astazi va prezint o placinta din piept de pui foarte buna si satioasa. Este conforma cu dieta Montignac si cu dieta Dukan - toate fazele. Poate fi consumata ca atare sau langa o salata de verzituri daca aveti voie legume in ziua respectiva. Si pentru pachetel este minunata!

Ingrediente pentru o tava cu dimensiunile 30X17 :
- 700g piept de pui
- 3 fire ceapa verde
- 2 oua
- 2 linguri cu varf branza de vaci degresata
- sare si piper macinat

Pieptul de pui l-am tocat impreuna cu ceapa verde.


Peste ele am adaugat ouale, sare si piper macinat.


Am amestecat bine, apoi am adaugat branza de vaci degresata (eu am folosit Delaco 0.2% grasime) si am amestecat iar.


Compozitia rezultata am pus-o in tava captusita cu hartie de copt si am nivelat-o.


Am bagat tava la cuptor, la foc moderat, pe raftul de sus. A stat in cuptor o ora. Cand a fost gata arata asa:


Se portioneaza foarte usor si este delicioasa!



Sa ne fie de bine!