miercuri, 14 august 2013
Macrou la tava
Am tot scris pe blog de peste la tava si am tot mentionat ca am pregatit in acest fel multe soiuri de peste. Ei bine, uite ca am facut si macrou la tava. Foarte bun!!!
Reteta asta simpla de tot este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PP - chiar din faza de atac.
Ingrediente:
- 2 kg de macrou
- 100 ml otet alb
- 200 ml apa
- sare si piper macinat
- marar uscat
Macroul curatat si spalat bine l-am taiat in bucati groase de doua degete si l-am asezat in tava. Am turnat peste el apa si otetul, apoi l-am presarat cu sare, piper macinat si muuuuult marar.
Tava astfel pregatita am bagat-o la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu, pentru o ora.
Am servit pestele imediat dupa ce a fost gata si tare ne-a placut
Este foarte bun si rece, iar la pachetel a mers de minune!
Daca nu ati incercat inca acest mod de preparare al pestelui, va sfatuiesc sa o faceti. Va asigur ca o sa va placa foarte mult!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...
-
Anul acesta, in luna august, sora mea cea mai mica, Nicoleta, a avut nunta. Printre altele, am fost delegata sa ma ocup de prajiturile pe...
-
Ati auzit de slaninuta murata? Nu? Ei bine, la noi acasa se facea in fiecare an, cand aveam porc. De cativa ani insa nu am mai facut...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Un fel de chiftele simandicoase, sau snitele sub acoperire, triungiurile astea au fost foarte apreciate de familia mea, in special de jun...