marți, 16 iulie 2013
Peste la cuptor 2
De cand am descoperit aceasta metoda de a prepara pestele, numai asa l-am facut. Noi suntem mari mancatori de peste, iar acest fel de mancare este pe primul loc in topul nostru de preferinte. Veti vedea ca pe blog vor aparea si alti pesti pregatiti in acest fel.
Ingredientele sunt pentru tava mare de la aragaz.
Pestele folosit in aceasta reteta a fost prins de sotul meu, mare pescar amator. Datorita lui, pestele proaspat nu lipseste din meniul nostru aproape niciodata.
Ingrediente:
- peste curatat bine de solzi si maruntaie
- 200 ml apa
- 100 ml otet
- marar proaspat sau uscat
- sare si piper macinat
Pestii i-am lasat intregi de data asta pentru ca nu erau foarte mari. I-am asezat in tava si am turnat peste ei apa si otetul. Deasupra am presarat sare, piper macinat si mult marar.
Tava am bagat-o la cuptor la foc mediu spre mare, pe raftul de sus. Dupa 20 minute am intors pestele si pe partea cealalta si am bagat iar tava la cuptor. Dupa alte 30 minute pestele a fost gata, iar zeama a scazut bine de tot.
L-am servit imediat, de data asta cu ceapa verde.
A fost foarte bun! Neaparat sa incercati!
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PP.
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In magazine exista o mare varietate de abtibilduri cu ajutorul carora putem decora ouale pentru Paste. In majoritatea anilor trecuti as...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Reteta de fata este rezultatul unei povesti ce a durat mai bine de un an. Mi-am dorit foarte mult sa detin si eu o matrita de fonta pentr...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...