vineri, 5 iulie 2013
Inimi de curcan cu dovlecei, la punga
In urma unei vizite la carmangerie m-am ales cu un kilogram de inimi de curcan. Cumparatura asta a fost din impuls si nu aveam nici un plan pregatit pentru ele. Inspiratia a venit pe moment, cand am insirat ingredientele pe masa. Mancarea a iesit foarte buna si astfel mai adaug inca o reteta la lungul sir prezentat pe blog.
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Ingrediente:
- 1kg inimi de curcan (curatate de grasime)
- 3 dovlecei tineri
- 2 legaturi ceapa verde
- 1/2 capatana usturoi
- 3 linguri sos de soia
- 2 linguri pasta de tomate
- sare si piper macinat
Am taiat marunt ceapa verde, iar dovlecelul l-am taiat cubulete marisoare.
Toate ingredientele le-am amestecat bine intr-un castron, apoi le-am bagat in punga speciala pentru friptura la cuptor. Nu este necesar sa adaugati apa pentru ca dovleceii lasa multa zeama.
Tava a stat la cuptor la foc mediu spre mic, pe raftul din mijloc, o ora.
Dupa aceasta perioada am scos tava din cuptor si am golit continutul pungii intr-o cratita.
Am servit imediat, alaturi de salata de varza noua.
A fost foarte bun! Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...
-
Anul acesta, in luna august, sora mea cea mai mica, Nicoleta, a avut nunta. Printre altele, am fost delegata sa ma ocup de prajiturile pe...
-
Ati auzit de slaninuta murata? Nu? Ei bine, la noi acasa se facea in fiecare an, cand aveam porc. De cativa ani insa nu am mai facut...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Un fel de chiftele simandicoase, sau snitele sub acoperire, triungiurile astea au fost foarte apreciate de familia mea, in special de jun...